19 / 05 / 2024

MTM Endüstriyel Avcılar

MTM Endüstriyel Avcılar

MTM Endüstriyel Su Arıtma ve Proje Uygulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mihriban Meltem Tutmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile Avcılar'da 10 Haziran'da kuruldu.

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Kuruldu!

Kayı Endüstriyel Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket Bağcılar'da Zeki Kopuz tarafından kuruldu!

Endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Geçtiğimiz günlerde kuruluş sürecini tamamlayan Ultra Sanayi Platformu (USP), endüstriyel gayrimenkul satışlarına yenir soluk kazandırmayı planlıyor. Peki endüstriyel gayrimenkul alıp satarken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydağı Endüstriyel Zemin Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ulviye Tandoğan tarafından kuruldu.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'nın jüri üyeleri açıklandı!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği'nin (İMİB) gerçekleştireceği 9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın jüri üyeleri açıklandı. 

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Epoksi Endüstriyel Zemin Kaplama Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Kızıltaş tarafından kuruldu.

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömer Özuzun İnşaat Endüstriyel Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Özuzun tarafından kuruldu. 

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekzen Kimya Endüstriyel Malzemeler İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılınç tarafından kuruldu. 

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atilla Monolit Algan İnşaat Endüstriyel Yapılar Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Orhan Büyükatilla ve Mehmet Akif Laçin ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceren Endüstriyel Makina Ve Yapı Malzemeleri İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dereli tarafından kuruldu.

MOSFED, Türkiye mobilya sektörü ile endüstriyel tasarımcıları buluşturdu!

MOSFED’in, Özyeğin Üniversitesi ile birlikte Uluslararası Endüstriyel Tasarım Kuruluşları Konseyi (ICSID) Yönetim Kurulu onuruna düzenlendiği iftar programında, Türkiye mobilya sektörünün önde gelen isimleri ile endüstriyel tasarımın gurupları bir araya geldi.

MTM Endüstriyel Avcılar Haberi

MTM Endüstriyel Avcılar

MTM Endüstriyel Su Arıtma ve Proje Uygulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mihriban Meltem Tutmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile Avcılar'da 10 Haziran'da kuruldu.


MTM Endüstriyel Su Arıtma ve Proje Uygulama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü mutfak eşyaları buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, elektrik süpürgesi, halı yıkama makinası, şohben, radyatör, gaz ve katı yatık sobaları çeşitli sistemli ısıtıcı ve soğutucular, büro ve ev kliması her türlü elektirik ve elektronik ürünlerin alımı satımı, ithalat ve ihracatı ev ve iş yerlerinde su arıtma ve su depoları projelendirilmesi, arıtma cihazlarının alımı satımı ve kurumu su arıtma sistemlerinin projelendirilmesi ve tasarımı, su yumuşatma cihazları ticareti alımı satımı, su arıtma ve su yumuşatıcı ve kurulumu ile ilgili her türlü...