27 / 04 / 2024

Mücazoğlu İnşaat iletişim

Mücazoğlu İnşaat iletişim

Zaza asıllı Türk sinema ve dizi oyuncusu olan ünlü yapımcı Necati Şaşmaz, tam anlamıyla gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. 

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Necati Şaşmaz tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Necati Şaşmaz kimdir?

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi isimli şirketi kuran oyuncu ve ünlü yapımcı Necati Şaşmaz kimdir?

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Necati Şaşmaz tarafından kuruldu.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ağaoğlu Panora Ankara iletişim bilgileri!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Panora Ankara projesi 300 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Proje 2 milyar 200 milyon liraya mal olacak.

Mücazoğlu İnşaat iletişim Haberi

Mücazoğlu İnşaat iletişim

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Polat Alemdar rölü ile tanınan oyuncu ve ünlü yapımcı Necati Şaşmaz, tam anlamıyla gayrimenkul sektörüne adım attı. Muhammed Necati Şaşmaz bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da yeni şirket kurdu. 

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi ile sektörde boy gösterecek olan Muhammed Necati Şaşmaz, kardeşi ''Raci Şaşmaz'a rakip mi oluyor?'' sorularını akla getirdi. 

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi konusu:
Her türlü inşaat yapımı, ahşap bina ve ahşaptan elde edilmiş malzemeler kullanarak mesken ve mesken benzeri yerler, toplu konut, turizm tesisleri, yol, köprü, baraj, havaalanı, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisler, endüstriyelyapılar, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ihalelerine girmek ve...