07 / 05 / 2024

Mucip Ürger

Mucip Ürger

Konyaaltı sahilinin yenilenmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Mimarlar Odası tarafından düzenlenen yarışmada 51 proje içinden Yüksek Mimar Mucip Ürger'in ekibinin sunduğu proje birinci oldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Gürger tarafından kuruldu.

Van'da 17 bin yeni konut inşa ediliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mucip Tapan, Van'da deprem sonrasında konut ihtiyacına yönelik çalışmaları anlattı. 

Byhan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Byhan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Güzeldürger ve İsmail Doruk tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Ahmet Mucip Ürger kimdir?

Mimar Ahmet Mucip Ürger kimdir? Mimar Ahmet Mucip Ürger, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Mucip Ürger, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Mucip Ürger...

Antalya Sahil projesi görücüye çıktı!

Konyaaltı Sahili, Mimari ve Kıyı Düzenlemesi Fikir Projesi Yarışması' nı kazanan Yüksek Mimar Mucip Ülger başkanlığındaki ATSO' da düzenlenen toplantıda projeyi meslek odalarının temsilcilerine tanıttı.

Konyaaltı Sahili Fikir Proje Yarışması sonuçlandı!

Konyaaltı sahilinin yenilenmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Mimarlar Odası tarafından düzenlenen yarışmada 51 proje içinden Yüksek Mimar Mucip Ürger'in ekibinin sunduğu proje birinci oldu.

Konyaaltı Sahil Projesi Yarışması’nı Yüksek Mimar Mucip Ürger kazandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı sahiline uygulayacağı projeye fikir vermesi için Antalya Mimarlar Odası işbirliği ile düzenlediği yarışmanın birincilik ödülünü Yüksek Mimar Mucip Ürger ve ekibinin hazırladığı proje kazandı.

Konyaaltı Sahil Proje Yarışması sonuçlandı!

Dünyaca ünlü Antalya Konyaaltı Sahil Proje Yarışması sonuçlandı. 127 projenin katıldığı yarışmada 51'in proje değerlendirildi. Değerlendirmeye alınan projelerden Yüksek Mimar Mucip Ülger'in ekibinin çalışmasının birinci olduğu bildirildi.

Ali Özer kimdir?

Özer+Ürger Mimarlık ofisinin kurucu ortaklarından Mimar Ali Özer kimdir? Ali Özer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özer, Özer+ Ürger Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Deniz Butik Konaklama Hizmetleri Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Deniz Butik Konaklama Hizmetleri Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Mucip İlker Özgür, Suha Bakır tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Mucip Ürger Haberi

Mucip Ürger

Konyaaltı Sahili Mimari ve Kıyı Düzenlemesi Fikir Proje Yarışması'nda değerlendirilmeye alınan 51 projeden Yüksek Mimar Mucip Ürger'in ekibi birinci oldu.


Konyaaltı sahilinin yenilenmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından düzenlenen yarışmada ödül alan projeler için Cam Piramit Düden Salonu'nda tören düzenlendi.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yarışmaya 51 projenin katıldığını ve katılımın yüksek olmasının jüriyi de zorladığını ifade etti.


Tüm yarışmacılara katılımları dolayısıyla teşekkür eden Türel, "Biz özellikle bu projenin Antalya'nın bütün kesimlerince tartışılması ve her bireyin görüşünün alınması suretiyle ortaya çıkmasından dolayı bir tercihi ortaya koyuyoruz" dedi.


Fikrin somut projeye dönüşürken bütün projelerden istifade edeceklerini dile getiren Türel, ortaya konulan tüm görüşlerin çok önemli olduğunu belirtti. Toplumun tüm kesimlerinin kanaatlerini alacaklarını ifade eden Türel, "Gerek meslek odaları,...