21 / 05 / 2024

Mudanya Çepni Camii ne zaman açılacak

Mudanya Çepni Camii ne zaman açılacak

Bursa’nın Mudanya ilçesinin Çepni Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı.15 ay gibi bir sürede tamamlanan cami 1 milyon 200 bin TL’ye mal oldu.

Mudanya'daki Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı destek bekliyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde temeli geçen şubat ayında atılan Mehmet Akif Ersoy Camii inşaatı için destek çağrısında bulunuldu.

Mudanya Mehmet Akif Ersoy Camii’nin temeli atıldı!

Mudanya Mehmet Akif Ersoy Camii’nin temeli atıldı. Caminin temeline ilk harcı dualarla atan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya’da ihtiyaç duyulan önemli bir hizmetin gerçekleştirildiğini söyledi.

Mudanya Çepni Camii açıldı!

Bursa’nın Mudanya ilçesinin Çepni Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı. Konuşmaların ardından protokol mensupları birlikte mahalle sakinleri ile birlikte kurdeleyi keserek camiyi ibadete açtı.

Mudanya Çepni Camii ibadete açıldı!

Bursa’nın Mudanya ilçesinin Çepni Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı.15 ay gibi bir sürede tamamlanan cami 1 milyon 200 bin TL’ye mal oldu.

Mudanya Çepni Köyü imar planı değişikliği askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Mudanya Çepni Mahallesi, H21b12c pafta, 141 ada, 64 ayılı parselin Özel Sosyal Tesis Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 5 Haziran'da askıdan inecek...

Bursa Üçer Camii açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkam Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Mudanya Göynüklü Mahallesi'nde yaptırılan Üçer Camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Bursa Mudanya Göynüklü Mahallesi'nde yaptırılan Üçer Camii ibadete açıldı.

Üçer Camii’nde inşaat çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mudanya Göynüklü Mahallesi’nde yaptırılan 2 yıl önce inşaat çalışmalarına başlanan Üçer Camii’nde çalışmalar bitti ve açılış gerçekleştirdi.

Mudanya Mütareke Evi’ndeki restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi ve kültürel mirası yaşatma projelerine yeni bir halka olarak eklenen Mudanya Mütareke Evi’ndeki restorasyon çalışmaları hızla sürüyor.

Hendek Rasim Paşa Merkez Camii'nin inşaatı devam ediyor!

Sakarya Hendek Rasim Paşa Merkez Camii 'nin inşaatı devam ediyor, cami Türkiye'nin en büyük kubbeli camileri arasında yer alıyor

Hamidiye Camii'nin restorasyonu başladı!

Osmanlı döneminden kalan ve zarar gören Hamidiye Camii'nin restorasyon süreci başladı...

Bitlis Ulu Camii'nin restorasyonu sırasında Selçuklu mimarisine rastlandı!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdür Vekili Sait Sencer: "Bitlis Ulu Camii'nin avlusunda yürütülen kazılarda, yerin 1,5 metre altında çıkan 12. yüzyıla ait buluntular Selçuklu mimarisidir"dedi...

Kanuni Sultan Süleyman Camii'nin temeli atıldı!

Belçika'da inşa edilecek olan Kanuni Sultan Süleyman Camii'nin temeli törenle atıldı

Esenyurt Mahmut Bahadır Aksa Camii açıldı!

işadamı Mahmut Bahadır'ın anısına yaptırılan Mahmut Bahadır Aksa Camii Esenyurt Mahallesi'nde açıldı...

Mudanya Çepni Camii ne zaman açılacak Haberi

Mudanya Çepni Camii ne zaman açılacak

Bursa’nın Mudanya ilçesinin Çepni Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı.15 ay gibi bir sürede tamamlanan cami 1 milyon 200 bin TL’ye mal oldu. 500 cemaat kapasiteli Çepni Cami Yaptırma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırıldı. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Kur’anı- kerim tilavetinin ardından konuşan Başkan Altepe, “Caminin yapımında bize gelerek yardım isteyen Cami Yaptırma derneği Başkanı Hüseyin Başar’a, başlayın, tıkandığınız yerde biz yanınızdayız, beton ve çevre düzenlemelerini yaparız dedik. Ve yaptık. Bu güzel caminin yapımına katkıda bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz” diyerek, Çepnililere köy meydanı sözü verdi.

Konuşmaların ardından protokol mensupları birlikte mahalle sakinleri ile birlikte kurdeleyi keserek camiyi ibadete...