01 / 05 / 2024

Mudanya Çepni Camii ibadete açıldı!

Mudanya Çepni Camii ibadete açıldı!

Bursa’nın Mudanya ilçesinin Çepni Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı.15 ay gibi bir sürede tamamlanan cami 1 milyon 200 bin TL’ye mal oldu.



Bursa’nın Mudanya ilçesinin Çepni Mahallesi’nde yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı.15 ay gibi bir sürede tamamlanan cami 1 milyon 200 bin TL’ye mal oldu. 500 cemaat kapasiteli Çepni Cami Yaptırma Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırıldı. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


Kur’anı- kerim tilavetinin ardından konuşan Başkan Altepe, “Caminin yapımında bize gelerek yardım isteyen Cami Yaptırma derneği Başkanı Hüseyin Başar’a, başlayın, tıkandığınız yerde biz yanınızdayız, beton ve çevre düzenlemelerini yaparız dedik. Ve yaptık. Bu güzel caminin yapımına katkıda bulunmaktan büyük gurur duyuyoruz” diyerek, Çepnililere köy meydanı sözü verdi.

Konuşmaların ardından protokol mensupları birlikte mahalle sakinleri ile birlikte kurdeleyi keserek camiyi ibadete açtı.


Milliyet


Geri Dön