03 / 05 / 2024

mudanya deniz temizleme çalışmaları

mudanya deniz temizleme çalışmaları

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Gemlik sahillerinin katı ve sıvı atıklardan tamamen arındırılması için satın alınan deniz yüzeyi temizleme araçları, Mudanya’da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi...

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Bursa'da deniz manzaralı villa ihaleye çıkarılıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bulunan değerli bir taşınmaz, bir borç nedeniyle satışa çıkarıldı. Elmas Sokak mevkisindeki 8.635,51 m² alanlı arazi üzerinde yer alan 17 bloklu bir kompleksten oluşan ve 2 nolu villa niteliğindeki bağımsız bölüm, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor.

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya Kumkaya'ya sosyal tesis geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Kumyaka Mahallesi’nde deniz kenarında bulunan ve Özel İdare’den devralınan alan için Mudanyalılara sosyal tesis müjdesi verdi.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyatlar!

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyatları 430 bin liradan başlıyor. Umi İnşaat projesi Deniz Kabuğu Evleri, Haziran 2017'de teslim edilecek...

Tahir Ağa Kültür Merkezi Mudanya'da Ara Güler’in sergisiyle hizmete açıldı!

Restorasyon çalışmalarını Bursa Büyükşehir Belediyesi üstlenen Tahir Ağa Kültür Merkezi, Bursa Mudanya 'da Ara Güler ’in ‘Şehir, Deniz ve İnsan’ temalı fotoğraf sergisiyle hizmete açıldı.

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Deniz Kabuğu Evleri fiyatları!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan proje Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükseliyor. Proje BUDO’ ya 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Deniz Kabuğu Evleri fiyatları 430 bin TL'den başlıyor.

Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat!

Toplam 168 adet daireden oluşan proje şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Mudanya Deniz Kabuğu Evleri fiyat listesine göre 430 bin TL 'den başlıyor.

Bursa Deniz Kabuğu Evleri'nde fiyatlar 430 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Bursa İl' i Mudanya İlçe' sinde yükseliyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri' nde fiyatlar 430 bin TL 'den başlıyor.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

mudanya deniz temizleme çalışmaları Haberi

mudanya deniz temizleme çalışmaları


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ve Gemlik sahillerinin katı ve sıvı atıklardan tamamen arındırılması için satın alınan deniz yüzeyi temizleme araçları, Mudanya’da gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.


İki adet deniz temizleme aracının göreve başlaması nedeniyle, Mudanya İskelesi’nde basın toplantısı yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, satın alınan deniz yüzeyi temizleme araçlarıyla birlikte artık Bursa sahillerinin derinlemesine temizleneceğini söyledi. Bursa’nın 88 kilometre sahil bandına sahip bir şehir olduğunu hatırlatan ve Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli görevlerinden birinin de çevre temizliğinin sağlanması olduğunu vurgulayan Başkan Altepe, "Daha önce el yordamıyla yapılan sahillerin temizliği, bundan sonra deniz süpürme araçlarıyla yapılacak." dedi.


Deniz süpürgelerinin hizmete girmesinin Büyükşehir Belediyesi’nin çevre adına yaptığı önemli çalışmalardan biri olduğunu kaydeden Başkan Altepe, Mudanya ve Gemlik sahillerinin sürekli kontrol altında tutulacağını,...