05 / 05 / 2024

Mudanya Hastanesi ulaşım

Mudanya Hastanesi ulaşım

Mudanya Hastanesi için geri sayım başladı. Bursa' nın Mudanya ilçesinde, temeli 2012 yılının haziran ayında atılan Tepedevrent mevkiindeki 100 yataklı hastane inşaatında son aşamaya gelindi.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Hüseyin Keskin: Sultanbeyli'nin ulaşım sorununu çözeceğiz!

Sultanbeyli Belediye Başkanı Keskin, "Sultanbeyli, akıllı şehircilik uygulamalarıyla yaşam kalitesini artıracak. Yenidoğan, Devlet Hastanesi, Çeşme Durağı arasında yeni metro hattını ilçemize kazandırarak ulaşım sorununu köklü bir şekilde çözmeye devam edeceğiz." dedi...

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım sorunu TBMM'de!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli Tavas Devlet Hastanesi'nin ulaşım yolundaki bir kamulaştırma sorununu TBMM gündemine taşıdı..

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Fuzul İnşaat Başakşehir Vadiyaka Konutları ulaşım!

Toplam 361 adet daireden meydana gelen proje 300 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Fuzul İnşaat Başakşehir Vadiyaka Konutları ulaşım bilgilerine göre Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Bornova 4S ulaşım!

İzmir Bornova 4S ulaşım bilgileri kapsamında projenin Bornova Devlet Hastanesi karşısında olduğunu söyleyebiliriz. S N Forum Yapı tarafından inşa edilen proje 13 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor.

Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri!

Toplam 66 adet bağımsız birimin yer aldığı projede dairelerin alanları 35 metrekareden başlıyor. Bornova 4S İzmir ulaşım bilgileri kapsamında Bornova Devlet Hastanesi karşıssında yer alıyor.

Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri!

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen proje yürüme mesafesinde bulunuyor. Yapı İnşaat Vadi Mudanya ulaşım bilgileri kapsamında proje Organize Sanayi Bölgesi'ne 12 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

İstasyon 24 ulaşım bilgileri!

İstasyon 24 ulaşım bilgileri kapsamında Acıbadem Hastanesi, Küçükçekmece Belediyesi ve Mehmet Akif Ersoy Hastanesi yolu üzerinde yükseliyor. Projede bağımsız birimler home office şeklinde dizayn edildi.

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Adres Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Kent Hastanesi'ne 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 300 adet daireden oluşan projede daireler stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Mudanya Hastanesi ulaşım Haberi

Mudanya Hastanesi ulaşım

Bursa Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, Î1 Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Sağlık Bakanlığı denetçileri, inşaatta incelemelerde bulundu. 

Hastanenin tamamlanmış örnek odaları, yoğun bakım üniteleri, poliklinikleri ve ameliyathanelerini gezen heyete, Mudanya Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Öztürk tarafından bilgi verildi. 

Öztürk, "Yakın zamanda Toplu Konut İdaresinden (TOKİ) gelecek heyet tarafından yapılacak incelemeler sonunda hastanemizin inşaat firmasına ilişkin denedemelerde bulunacak ve varsa eksikliklerin yapılması sağlanacak. Eksikliklerin tamamlanmasının ardından hastanemizin devir işlemlerini yaparak taşınma sürecini başlatacağız. Tahmini olarak bir hafta içinde gelecek TOKİ heyetinin incelemesinin ardından taşınmaya başlayacağız"...