25 / 05 / 2024

Mudanya- İmralı iskelesi

Mudanya- İmralı iskelesi

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya İskelesi Bursalıların hizmetinde!

Bakanlar Kurulu kararıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen ISPS kodlu Mudanya iskelesi, yeniden faaliyete geçerek kabotaj yükü kabulüne başladı.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Mudanya İskelesi, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na devredildi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Yetkililer, devir işleminin yasal olduğunu belirtirken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

Mudanya İskelesi Bursa Büyükşehir´in oldu!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve kullanım hakları bugüne kadar ilçe belediyesinde olan Mudanya İskelesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya'da sitede istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Bursa Mudanya'daki sitenin istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Bakanlık'tan Fethiye kruvaziyer gemi iskelesi projesi açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Fethiye'de kruvaziyer gemi iskelesi projesi iddiasına karşılık "Bakanlığımızda onay bekleyen, onay için teslim edilmiş bir proje yoktur" dedi.

Mudanya'daki parklar yenilendi!

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Mudanya Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Mudanya Belediye Başkalığı, Ömer Bey Mahallesi'nde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Mudanya BUSKİ hizmet binasının temeli atıldı!

Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya’ya kazandırılan BUSKİ Mudanya Şube Müdürlüğü, 112 Acil Servis İstasyonu ve Altıntaş futbol sahasının açılışlarını gerçekleştirdi, Altıntaş Hizmet Binası’nın temeline de ilk harcı attı.

Sahil Projesindeki gecikme Mudanya esnafına anlatıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği “sahil projesi” hakkında Mudanya Esnaf Odaları tarafından düzenlenen toplantıda, proje hakkında esnafa bilgi verildi. 2016 yılı ortalarında projenin bitirilmesi planlanıyor.

Mudanya- İmralı iskelesi Haberi

Mudanya- İmralı iskelesi

Büyükşehir Belediyesi, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı’nın isteği üzerine devam eden Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.


Denizin içersinde 75 metre uzunluğunda 12 ton ağırlığında yük taşıyan kamyonların da geçeceği özel bir platform oluşturulduktan sonra L şeklinde 65 metrelik iskele inşaa edilecek.


Sahil Güvenlik’e ait dört botun da rahatlıkla demirleyeceği 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.


Yeni iskelede Sahil Güvenlik ve İmralı ile irtibatı sağlayan jandarmaya ait binalar bulunacak. Böylece İmralı’ya gitmek isteyenlerin kimlik kontrolleri, retina taramaları, üst aramaları buradan yapılacak.


Yeni iskelenin hizmete girmesiyle Abdullah Öcalan’ın yakalanmasından sonra İmralı ile deniz irtibatını sağladığı için 17 yıldır halka açık olmayan iskele...