04 / 10 / 2024

Mudanya İskelesi kime ait

Mudanya İskelesi kime ait

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Yetkililer, devir işleminin yasal olduğunu belirtirken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.

Mudanya İskelesi tümüyle büyükşehirin!

Bursa ile İstanbul arasında kesintisiz, konforlu ve ekonomik deniz ulaşımının sağlanması hedefiyle 2013 yılında başlayan BUDO seferleri ile eski hareketli günlerine dönen ve her gün yüzlerce yolcunun uğrak yeri haline gelen Mudanya İskelesi, artık tümüyle Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Mudanya İskelesi Bursa Büyükşehir´in oldu!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından inşa ettirilen ve kullanım hakları bugüne kadar ilçe belediyesinde olan Mudanya İskelesi, Bakanlar Kurulu kararıyla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar!

Teslimleri hemen yapılan Mudanya Marina Evleri'nde peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabiliyor. Proje denize 60 metre uzalıkta bulunuyor. İşte Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar...

Mirasçı mirası reddettiğinde borç kime kalır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun "Mirasçı mirası reddettiğinde borç kime kalır? "sorusunu cevaplandırıyor. İşte Heper'in köşe yazısı;

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Mudanya Saraylar'da 2. etap çalışmaları başlıyor!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı.

Birel İnşaat'tan Mudanya'ya lüks konut!

Birel İnşaat'ın "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan dev yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Bursa Mudanya Kirmasti Kervan AVM açıldı!

Kirmasti Kervan Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde Mudanya Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal katıldı.

Mudanya Çağrışan kavşak düzenlemesi imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya ilçesine bağlı Çağrışan Mahallesi, kavşak düzenlemesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İmar Planı Değişikliğine ilişkin askı itirazları askıya çıkarıldı...

Mudanya Altıntaş cami alanı imar planı askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya İlçesi, Altıntaş Mahallesi, 950 sayılı parselin cami alanı alanına alınmasına ilişkin 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Mudanya İskelesi kime ait Haberi

Mudanya İskelesi kime ait

BURSA'nın Mudanya İlçesi'nde, belediye tarafından işletilen iskelenin kullanım hakkı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nca Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Yetkililer, devir işleminin yasal olduğunu belirtirken, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı. 


Mudanya'da 1955 yılında yaptırılan ve daha sonra kullanım hakkı geçici olarak Mudanya Belediyesi'ne tahsis edilen 'Gümrük ve tahmil tahliye iskelesi', Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından alınarak Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. Mudanya'nın CHP'li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. 2015 Aralık ayında bakanlar kurulu kararıyla iskelenin Bursa Büyükşehir Belediyesine tahsisinin yapıldığını belirten Türkyılmaz, şöylededi:

"Bu karara karşı olduğumuz için dava açtık. Yasal süreç işlerken 18 Mayıs akşamı saat 17.00'de posta yoluyla gelen belgede, iskelenin 20 Mayıs'ta saat 10.30'da Büyükşehir Belediyesi'ne devir-teslimin yapılacağı belirtildi. iskeledeki demirbaşların sökümü...