18 / 05 / 2024

mudanya kaymakamlığı evi yanan aileye ev yapımı

mudanya kaymakamlığı evi yanan aileye ev yapımı

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Yörükyenicesi köyünde 3 Aralık 2013 tarihinde çıkan yangında, eşi engelli olan 2 çocuk babası İbrahim Kıvrak'a (60) ait kargir yığma tuğla ev yanmıştı. Aileye kaymakamlık tarafından prefabrik ev yapıldı...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf satılık gayrimenkul!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Bursa Mudanya'da yüzde 20 indirimle KDV'den muaf arsa fırsatı!

Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'deki o ihale detayları...

Bursa Mudanya'da KDV'den muaf arazi fırsatı!

Bursa İli Mudanya Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Mudanya'da yer alan araziyi satışa çıkardı.

Antalya'da evi yanan kadın için konteyner ev inşa edildi!

Antalya Kumluca Kaymakamlığı, ilçede evi yanan yaşlı kadın konteyner ev inşa ettirdi. 

Kaş'ta kaymakamlık lojmanı lüks villa ile takas edildi iddiası!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Antalya’nın Kaş ilçesindeki kaymakamlık evi ve 6 konutluk lojmanın iki lüks villa ile takas edilmesini verdiği önerge ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Mudanya Tirilye’deki tarihi yapılar kamulaştırılacak!

Mudanya Belediyesi tarafından Tirilye’de bulunan tarihi zeytinyağı fabrikası, Perili Ev, Tüccar Evi, Dündar Evi,  yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan Tirilye’nin simge evi ile açık hava müzesine dönüştürülmek istenen Girit mahallesinde belirlenen sivil mimari örneği konakların kamulaştırılma çal

Mudanya Tirilye Sanat Evi'nde sona doğru!

Bursa Mudanya Belediyesi’nin tarih, kültür ve turizm kenti Tirilye’de yapımı süren “Sanat Evi” projesinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Denizli Buldan'da Şevket Muallim Evi Konağı butik otele çevrilecek!

Denizli'nin Buldan İlçesi'ndeki 'Şevket Muallim Evi' olarak bilinen merhum Kazım Süren'e ait 125 yıllık tarihi geçmişe sahip iki katlı konak, oğulları tarafından turizme kazandırılmak üzere kaymakamlığa bağışlandı.

Mudanya'daki Yuannes Kilisesi 1 milyon dolara satılıyor!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer alan ve Dündar Evi olarak bilinen Yuannes Kilisesi, ikinci el satış yapılan bir internet sitesinde 1 milyon Amerikan Doları’na satışa çıkarıldı.

Mütareke Evi Müzesi yeni yüzüyle hizmette!

Kurtuluş Savaşı sonrası büyük öneme sahip Mudanya Mütarekesi'nin imzalandığı, 1937'de müzeye dönüştürülen Mudanya Mütareke Evi Müzesi'sinin restorasyonunun tamamlanması ve tekrar ziyarete açılması dolayısıyla tören yapıldı...

Mudanya Mütareke Evi Müzesi yeniden ziyarete açıldı!

Kurtuluş Savaşı sonrası büyük öneme sahip Mudanya Mütarekesi'nin imzalandığı, 1937'de müzeye dönüştürülen Mudanya Mütareke Evi Müzesi'sinin restorasyonunun tamamlanması ve tekrar ziyarete açılması dolayısıyla tören yapıldı.

Mudanya Mütareke Evi Müzesi'nde restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliğiyle restore edilerek eski ihtişamına kavuşturulan Mudanya Mütareke Evi Müzesi, Mudanya Mütarekesi’nin 92. yıldönümü kutlamaları haftasında yeni yüzüyle ziyarete açıldı.

mudanya kaymakamlığı evi yanan aileye ev yapımı Haberi

mudanya kaymakamlığı evi yanan aileye ev yapımı


Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Yörükyenicesi köyünde evi yanan aileye kaymakamlık tarafından prefabrik ev yapıldı.


Yörükyenicesi köyünde 3 Aralık 2013 tarihinde çıkan yangında, eşi engelli olan 2 çocuk babası İbrahim Kıvrak'a (60) ait kargir yığma tuğla evi tamamen yanmış, aile sokakta kalmıştı. Mudanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca yaklaşık 28 bin liraya yaptırılan prefabrik ev tamamlandı. 4 bin lirasını köylü vatandaşların karşıladığı prefabrik evin anahtarı, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Kaymakam Orhan Çiftçi ve beraberindekilerle birlikte İbrahim Kıvrak’a teslim edildi.



Bursa'nın...