20 / 05 / 2024

Mudanya Kirmasti Kervan AVM

Mudanya Kirmasti Kervan AVM

Kirmasti Kervan Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde Mudanya Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal katıldı.

Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat!

Bursa İl'i Nilüfer İl' i Özlüce'de yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Elite Offices Özlüce Mudanya fiyat listesi kapsamında ofisler 220 bin TL' den başlıyor.

Astaşaries Mavi Mudanya projesi!

Astaşaries Mavi Mudanya projesinde toplam 90 adet konut bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Mudanya'da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, son 1,5 yıl içinde Mudanya'da 10 milyon TL'lik yol ve da 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıldığını belirtti.

SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olacak!

Birel İnşaat'ın tamamı deniz manzaralı 4+1,5+2 dubleks kat planları, sosyal tesisleri ve standartlarıyla yaşama değer katan son projesi SeaMarine Mudanya'nın yeni simgesi olmaya aday...

Mudanya'ya 10 milyon TL'den fazla yol yatırımı yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Sosyal Tesisleri'nde Mudanyalı muhtarlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi'nin son 1,5 yıl içinde Mudanya'ya yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Mudanya'da sitede istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Bursa Mudanya'daki sitenin istinat duvarı çöktü!

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, istinat duvarı çöken sitedeki 17 dairenin bulunduğu bir blok boşaltıldı. İstinat duvarı dün saat 23.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çöktü.

Irmak Grup Küçükçekmece Kervan Saray'ı yeniden inşa edecek!

Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

Irmak Grup 450 yıllık Kervan Saray’ı otel olarak inşa edecek!

İstanbul Başakşehir’de 650 konutluk proje yapan Irmak Grup, Küçükçekmece Gölü yanında bulunan tarihi Kervan Saray’ı yeniden inşa edecek. Saray yapıldıktan sonra iş oteli olarak kullanılacak.

Bursa Kirmasti Deresi ıslah ediliyor!

Mustafakemalpaşa’nın can damarı olan Kirmasti Deresi’nin görselliği, ihale aşamasına gelen Kule Kafe Restoran Projesi ile bir bütün olabilmesi için gün yüzüne çıkartılıyor.

Mudanya'daki parklar yenilendi!

Mudanya Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun parkı, dinlenme parkı ve spor aletlerinin bulunduğu parklar yenilerek, ilçedeki parklara yeni bir çehre kazandırıyor.

Mudanya Belediyesi'nden 2.4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Mudanya Belediye Başkalığı, Ömer Bey Mahallesi'nde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 2 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Mudanya Kirmasti Kervan AVM Haberi

Mudanya Kirmasti Kervan AVM

Kirmasti Kervan Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde Mudanya Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. 

Açılışa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal ve çok sayıda davetli katıldı. Siteler mahallesi Bursa asfaltı üstünde açık yüzme havuzunun karşısında iki mağaza halinde hizmet veren Mudanya Kervan AVM, şirketin Mustafakemalpaşa Merkez, Karacabey, Manyas, Gönen'den sonra 5. şubesi oldu. 


Bursa İlkadım...