05 / 05 / 2024

mudanya Myrlea detaylı fiyat listesi

mudanya Myrlea detaylı fiyat listesi

Myrlea detaylı fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Satış sürecinin devam ettiği Myrlea 'da otopark, güneşlenme terasları, genel aktivite alanları, yüzme havuzu ve güvenlik bulunuyor...

Mudanya'da 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Mudanya Malmüdürlüğü, Çağrışan Mahallesi'nde bulunan 14.250 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 850 bin TL olarak belirlendi.

2005 yılında Marmaray'ın detaylı projesini Avusturyalılar çizecekmiş!

2005 yılında İstanbul Boğazı'nın iki yakasını birleştirecek olan, denizin 50 metre altından geçecek 1 milyar dolarlık tüp geçit projesi Marmaray'ın detaylı projesini Avusturyalı Downer firması yapacakmış.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya- Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının tam ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Onaylanan planlar yeniden görüşülmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gönderildi.

Mudanya-Gemlik çevre yoluna SİT engeli!

Mudanya-Gemlik arasında yapılması için düğmeye basılan 40 metrelik çevre yolu güzergahının ortasında arkeolojik kalıntılara rastlandı. Büyükşehir Nazım İmar Planlan'nda SİT alanının işlenmesine ilişkin karar aldı

Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Proje 6 katlı bloktan meydana geliyor.. Mudanya Marina Konutları fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

İzmir Yolu-Mudanya Yolu bağlantısında sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve İzmir yolunu Özlüce, Ertuğrul ve Mineraliçavuş üzerinden Balat ve Geçit ile Mudanya yoluna bağlayan yeni ana arterde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.

Mudanya Marina Evleri fiyat tablosu!

Bursa Mudanya Marina Evleri Bursa'nın Mudanya ilçesinde inşa edildi. Projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Mudanya Marina Evleri Fiyat tablosu konut tipine ve konumuna göre değişiyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar!

Teslimleri hemen yapılan Mudanya Marina Evleri'nde peşin veya banka kredili olarak ödeme yapılabiliyor. Proje denize 60 metre uzalıkta bulunuyor. İşte Mudanya Marina Evleri güncel fiyatlar...

Birel İnşaat Mudanya'da yeni projesi SeaMarine'yi hayata geçirecek!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Mudanya Saraylar'da 2. etap çalışmaları başlıyor!

Birel İnşaat'tan, Mudanya'ya 'yeni stil ikonu' olacak proje Birel İnşaat, 41. yılında Halitpaşa Arnavutköy'de özgün bir projeye başladı.

Birel İnşaat'tan Mudanya'ya lüks konut!

Birel İnşaat'ın "SeaMarine" adlı deniz manzaralı 4+1, 5+2 dubleks kat planlarından oluşan dev yaşam projesi, sosyal tesisleri ve standartlarıyla, Mudanya'nın yeni stil ikonu olmayı hedefliyor.

Bursa Mudanya Kirmasti Kervan AVM açıldı!

Kirmasti Kervan Alışveriş Merkezi geçtiğimiz günlerde Mudanya Şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Dal katıldı.

mudanya Myrlea detaylı fiyat listesi Haberi

mudanya Myrlea detaylı fiyat listesi


Myrlea projesi Ber Yapı tarafından inşa ediliyor. Myrlea detaylı fiyat listesi ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor.


Myrlea detaylı fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce Mudanya Myrlea projesi hakkında bilgi verelim.


106 adet konutun yer aldığı Mudanya Myrlea kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor


15 bin 200 metrekare alan üzerine yayılan Myrlea projesinin Aralık 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje 4 blok halinde yükseliyor.


36 ay vade farksız taksitle konut sahibi olunabilen Myrlea Konutları 'nda genel aktivite alanları, yüzme havuzu, otopark, güneşlenme terasları ve güvenlik bulunuyor. 


Telefon: 224 544 59 99

Web: