07 / 05 / 2024

Mudanya projesinde start

Mudanya projesinde start

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen 'İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi' inşaatı başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Komşupark Mudanya konutlarında yaşam başladı! Deniz manzaralı projede satışlar devam ediyor!

Komşupark Mudanya konutlarına yaşam başladı. FSM Yapı tarafından inşa edilen Komşupark Mudanya konut projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin merak edilenler...

Butik Mudanya'da yüzde 5 indirim fırsatı! Mart 2024'te teslim!

Butik Mudanya projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. Butik Mudanya projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Evergrande 6 kentteki 10 projesinde yeniden çalışmaya başladı!

Çinli dev gayrimenkul şirketi Evergrande'nin 10 büyük projesinde yeniden çalışmaya start verdiği açıklandı. Aralarında Shenzen'in de bulunduğu 6 büyük kentte en az 10 projede faaliyetler tekrar başlatıldı.

Mudanya Tirilye Sanat Evi'nde sona doğru!

Bursa Mudanya Belediyesi’nin tarih, kültür ve turizm kenti Tirilye’de yapımı süren “Sanat Evi” projesinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde start verildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara İli, Kahramankazan İlçesi, Atatürk Mahallesi'nde yapılacak 340 projesi için düğmeye basıldı..

Akiş Beykoz projesinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı!

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı İstanbul Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi'nde hayata geçireği projesinde arsa sahipleri ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı.

Erzurumlu emeklilere TOKİ müjdesi!

Erzurum'da emeklilere konut projesinde start verildi. Dernek Başkanı Ahmet Degen, özellikle emeklilerin sorunlarına el atan Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Bursa Mudanya sahil düzenleme projesi start aldı!

Geçtiğimiz yıl başlanan ancak hukuki süreç ve itirazlar nedeniyle geciken Mudanya sahil projesi imalat çalışmaları, yenilenen ihalenin ardından tekrar başladı.

Haliçport projesi için start verildi!

İstanbul Haliç Yat Limanları ve Kompleksi Haliçport projesi için start verildi. Haliçport projesinde iki yat limanı, oteller, alışveriş alanları, şehir hatları yolcu iskelesi yapılacak. İşte detaylar...

Mudanya SeaMarine projesinde teslimler 2017'de!

Mudanya SeaMarine projesi Birel İnşaat tarafından Bursa'da hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

Astaşaries Mavi Mudanya projesi!

Astaşaries Mavi Mudanya projesinde toplam 90 adet konut bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

İstanbul 216 projesinde 2'nci etap çalışmaları başladı!

İstanbul-Fikirtepe'de ruhsatını alan şirketler yıkım çalışmalarını etap etap başlattı. Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, İstanbul 216 projesinde 2'nci etap inşaatlar için yıkıma start verdiklerini söyledi.

Mudanya projesinde start Haberi

Mudanya projesinde start

20 milyon 225 bin liraya mal olacak işi, 15 milyon 302 bin liraya alan Hidrolik İnşaat AŞ, Mütareke sahilinde oluşturduğu şantiye ardından kordon boyuna getirdiği iş makineleriyle çalışmalara start verdi. 



Sözleşme süresi 360 günde bitecek olan çalışmalarda öncelik olarak Mudanya Belediyesi'nin konuşlandırdığı çocuk parkları, banklar ve kamelyaları kaldırıldı. Kordon boyundaki yıkımlarda zemin beton kırım ve sökümlerini sürdüren yüklenici firma, kısmen fore kazık ve dolgularla yapılacak sahili yedi ayda yetiştirmeyi taahhüt etti. Bu arada proje kapsamında Mudanya Belediyesi tarafından konuşlandırılan çay bahçelerinin de hafta başında kaldırılacağı öğrenildi. 



Bursa...