04 / 05 / 2024

Mudanya Sahil Projesinin inşaatı devam edecek

Mudanya Sahil Projesinin inşaatı devam edecek

Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından onaylanan ihalenin itiraz üzerine Danıştay tarafından iptal edilmesiyle inşaatı duran Mudanya Sahil Projesi, yüklenici firma değişiminin ardından kaldığı yerden devam edecek

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Akdeniz Sahil Yolu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca Sahil hattı metrosunun ihalesi mecliste konu oldu!

Gebze OSB-Darıca Sahil hattı metro projesinin ihalesine ve finansmanı TBMM'de konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar proje hakkında Bakan Turhan'a 3 soru sordu...

Konyaaltı Sahil Projesi, Haziran'a yetişecek!

Kentteki yatırımlarına devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Sahil Projesinin inşaatını inceledi.

DKY Sahil’in inşaat çalışmaları başladı!

DKY İnşaat 12 km’lik Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, panoramik adalar ve deniz manzarasına sahip DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmalarına başladı. Projede 2+1,5 dairelerden, 4+1,5 dairelere kadar pek çok konut seçenekleri bulunuyor.

Akdeniz Sahil Yolu 2020'de tamamlanacak!

Akdeniz Sahil Yolu projesi etap etap tamamlanırken Mersin-Antalya arasını 5 saate indirecek. Akdeniz Sahil Yolu projesinin 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Üsküdar sahil dolgu projesinin ayrıntıları belli oldu!

Radar kulesinden gezi parkına kadar olan 1200 metrelik sahil bandında, toplam 10 bin 750 metrekarelik deniz alanı doldurulacak. Bu kısım yeni meydan olarak düzenlenecek

İznik Sahili'ne dev yatırım!

Bursa’nın sahip olduğu tüm doğal değerleri iç ve dış turizme kazandırmak amacıyla her alanda projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, Gemlik, Mudanya ve Karacabey sahillerindeki projelerinin ardından İznik Gölü’ne değer katacak sahil projesinin de startını verdi.

Antalya Konyaaltı Sahil projesinin ihalesi 17 Kasım'da!

Dünyaca ünlü Konyaalƨ sahilinin yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan ‘Konyaaltı Sahil Projesi’nin ihalesi 17 Kasım’da kapalı teklif usulü yapılacak.

Vadi Mudanya’da oturumlar başladı!

Eşsiz doğası, kusursuz yaşam alanları ve her türlü ulaşım rahatlığı ile 4 mevsim hem sahil hem kent yaşamı sunan Vadi Mudanya'da ayrıcalıklı yaşam zamanı başladı.

Bursa Mudanya'daki usulsüz mekanlar yıkılıyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle sahil şeridindeki çok sayıda kafe ve beach belediye zabıta ekipleri tarafından yerle bir edildi.

Trabzon sahil projesinin 4. etap çalışmaları başladı!

Trabzon Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, sahil projesinin 3 etabının tamamlandığını, 4. etap için çalışmalara başlandığını söyledi. Çebi, ''4. etap vatandaşları denizle buluşturacak'' dedi.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Mudanya Sahil Projesinin inşaatı devam edecek Haberi

Mudanya Sahil Projesinin inşaatı devam edecek

Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı'nı da içine alan yaklaşık 110 kilometrelik sahil bandını 'her bölgenin yapısına özel projelerle turizme açma' iddiasındaki Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Sahil Yolu'nda karşısına çıkan hukuk engelini aştı. Kamu İhale Kurumu tarafından onaylanan ihale kapsamında Mudanya İskelesi ile Mütareke Binası arasında kalan 1 kilometrelik alanda deniz içi imalatlar ve çevre düzenlemesi yapılırken, ihaleye katılan bir firmanın itirazı üzerine konu yargıya taşınmıştı. İtirazı değerlendiren Danıştay kararını iptal ederek, ihalenin itirazı yapan firmaya verilmesine hükmetti. İhalede soru işaretleri bol Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Recep Altepe, Bursa'nın sahil kenti kimliğini öne çıkarmak için tüm sahil bandında önemli projeleri hayata geçirdiklerini ileri sürerek, Mudanya projesinde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Altepe, "Danıştay, ihalenin itiraz eden firmaya verilmesine karar verdi. Yüklenici firma değişti,...