06 / 05 / 2024

mudanya sahil tasarım

mudanya sahil tasarım

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Mezitli Sahil Alanına ödüllü kentsel tasarım projesi!

Mezitli Sahil Alanında Kentsel Tasarım Projesi kapsamındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sahil kimliğine kavuşacak Mersin'in değerine değer katması bekleniyor.

Burhanettin Kocamaz Mersin Kentsel Tasarım Projesi'ni tanıttı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir ile Mezitli sahilinde ve sahil çevresinde yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan kentsel tasarım projesi hakkında bir sunum yaptı.

Trabzon Pazarkapı Kentsel Tasarım Projesi tamamlanıyor!

Pazarkapı (Moloz) sahil bölgesini modern bir şekilde yeniden düzenlemek için harekete geçen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, aylardır üzerinde çalıştığı Pazarkapı Sahil Bölgesi Kentsel Tasarım Projesi'ni tamamlanma aşamasına getirdi.

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kıyı şeridinin yeniden tasarlanmasına yönelik “İzmirdeniz - Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidinin yapım çalışmalarını sürdürüyor

Mudanya Sahil Projesi'nde düğüm çözüldü!

Kamu İhale Kurumu tarafından onaylanan ihalenin itiraz üzerine Danıştay tarafından iptal edilmesiyle imalat süreci duran Mudanya Sahil Projesi, mahkeme kararı doğrultusunda yüklenici firma değişiminin ardından kaldığı yerden devam edecek.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nin temeli atıldı!

00 kilometrelik sahil bandına sahip Bursa Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

Mudanya Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi devam ediyor!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen "Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

Mudanya sahilinde Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale süreci tamamlanan Mudanya İskelesi-Mütareke Binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon projesi kapsamında çalışma başlatıldı.

Mudanya sahil düzenlemeleri çalışmaları başladı!

Mudanya’da yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatı başladı.

Mudanya'da Kentsel Tasarım Projesi için sahil şeridi kapatıldı!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İskele Meydanı ile Mütareke Müzesi arasındaki bölümün tel örgülerle çevrilmesiyle ilgili vatandaşlardan gelen şikayet ve eleştiriler üzerine, açıklama yapma gereği duyduklarını, Mudanya Sahil Projesi'nin Büyükşeh

Mudanya Kentsel Tasarım Projesi başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start alırken, çalışma yapılacak sahil şeridine tel örgü çekildi.

Mudanya sahillerinde kentsel tasarım başladı!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Mudanya sahillerinde yapılması planlanan Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Mudanya İskelesi ile Mütareke binası arasındaki 1 kilometrelik sahil bandında çalışma yapılacak.

mudanya sahil tasarım Haberi

mudanya sahil tasarım

Bursa’nın Mudanya ilçesinde yaklaşık 6 yıl önce Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen “İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi” inşaatında hafriyat kaldırma çalışmaları sürüyor.

20 milyon 225 bin liraya mal olacak işi 15 milyon 302 bin liraya alan Hidrolik İnşaat AŞ, Mütareke sahilinde oluşturduğu şantiye ardından İmralı İrtibat İskelesi ile Mütareke alnında iş makineleriyle zemin ve sahil bandındaki duvarların yıkımını bitirdi. Sözleşme süresi 360 günde bitecek olan çalışmalarda öncelik olarak Mudanya Belediyesi’nin konuşlandırdığı çocuk parkları, banklar ve kamelyalar ve çay bahçeleri ile büfeler kaldırıldı. Kordon boyundaki yıkımlarda zemin beton duvarların kırım ve söküm işlerini bitiren yüklenici firma hafriyat kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Kısmen fore kazık ve dolgularla yapılacak sahili Yedi ayda yetiştirmeyi...