15 / 05 / 2024

mudanya sahili imar

mudanya sahili imar

Bursa Büyükşehir Belediyesinin "Mudanya Sahil Projesi" kapsamında, 1999'da İmralı Adası ile irtibatın sağlanması amacıyla kurulan askeriyeye ait irtibat noktaları, iskele üzerine yapılan yeni binaya taşınacak...

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Selinus Sahili imara açılıyor!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yer alan doğal sit alanı statüs konumundaki Selinus Sahili yapılaşmaya açılıyor. Plajın koruma amaçlı imar planına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onay verildi.

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. etap nazım imar planı değişikliği tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliği askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda...

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etaba ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Şile Doğu Sahili Bölgesi 2.Etap imar planı değişikliği askıda!

Şile Doğu Sahili Bölgesi 2.Etap Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı..

Şile Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıktı..

Şile Batı Sahili Bölgesi imar tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Şile Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap imar planı askıda!

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı. 

Şile Doğu Sahili Bölgesi nazım imar planı askıda!

İBB, Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 2. Etap Nazım İmar Planını bugün askıya çıkardı..

Şile Doğu Sahili Bölgesi ve İsaköy Havzası imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile'de 2 bölgeye ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

mudanya sahili imar Haberi

mudanya sahili imar

Bursa Büyükşehir Belediyesinin "Mudanya Sahil Projesi" kapsamında, 1999'da İmralı Adası ile irtibatın sağlanması amacıyla kurulan askeriyeye ait irtibat noktaları, iskele üzerine yapılan yeni binaya taşınmayacak.  Ardından, sahil bandı 14 yıl aradan sonra tamamen halka açılmış olacak.


Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mudanya ve Güzelyalı sahillerine değer katmak amacıyla hazırlanan, ancak bürokratik süreç nedeniyle uygulaması zaman alan projede en önemli engel aşıldı. Mudanya Belediyesi önünde bulunan ve 1999 yılında İmralı Adası ile irtibatın sağlanması için sahil bandı yürüyüş yolu üzerine kurulan askeriyeye ait irtibat noktalarının kaldırılması için yürütülen çalışmalarda sona gelindi. 


Arama ve irtibat noktası olarak kullanılan iki binanın iskele üzerine yeni yaptırılan prefabrik binaya taşınması için son hazırlıklar sürdürülürken, binaların taşınmasıyla yaya yolu üzerinde bulunan demir parmaklıklar kaldırılacak ve sahil...