21 / 05 / 2024

mudanya satılık evi bademli satılık dubleks

mudanya satılık evi bademli satılık dubleks

Dairelerin 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandığı proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de yükseliyor. Projede 157 konut yer alıyor. Peki Moda Bademli ne zaman teslim?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Mudanya Prestij Elit satılık!

Mudanya Prestij Elit satılık daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 552 adet konutun yer aldığı proje 5 katlı 46 blok halinde inşa ediliyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Vadi Mudanya satılık!

Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Vadi Mudanya satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kiracı satılık evi göstermek zorunda mı?

Meskeni kirada iken, evin satılmasını isteyen mal sahipleri ile kiracı arasında yaşanan problemler arasında evin gösterilme-gösterilmeme hususu yer alıyor. Peki, kiracı satılık evi göstermek zorunda mı?

Sahibini batıran ev 7,5 milyon dolara satılık!

Mucit Kenneth Reiner' ın 1950' li yıllarda hayalindeki evi gerçeğe dönüştürmek için tasarladığı ve inşaat masrafı yüzünden iflas ettiği evi 7,5 milyon dolara satılık...

Pendik satılık ev fiyatları 2013!

Pendik'te konumlanan konut projelerinde satılık daire fiyatları 94 bin TL'den açılış gösteriyor. Bölgede aradığınız evi bulmak için Pendik satılık ev fiyatları 2013 listemize göz atın...

Tariş Genel Müdürlüğünden İzmirde satılık arsa!

Tariş Genel Müdürlüğü İzmir Alsancakta satılık depolu arsasını satışa çıkardı. Arsa Umurbey Mahallesi 1497 Sokak No: 8 Alsancak İzmir adresinde bulunuyor

mudanya satılık evi bademli satılık dubleks Haberi

mudanya satılık evi bademli satılık dubleks

Lokasyon bilgisi kapsamında Emine Örnek Kolejinin karşısında hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.  


Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Projede özel havuz ve kapalı otoparkı bulunan teraslı 19 adet villa da bulunuyor.


Ortak kullanım arasında projede 2 kapalı otopark, villalara 4 Kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahaları, açık yüzme havuzları, kapalı spor salonları, 0-6 yaş çocuk oyun odası, çocuk oyun parkları, özel peyzaj,resepsiyon, fitness salonu, soyunma odaları, saunalar, revir bulunuyor. 


Moda Bademli ne zaman teslim?

Mart 2018 yılında teslim edilmesi planlanana projedeki 3+1 daireler 195 metrekare, 4+1 daireler 250 metrekare, 5+1 dubleksler 380 ila 480 metrekare büyüklüğe sahip.


Mudanya...