03 / 05 / 2024

mudanya satılık yazlık

mudanya satılık yazlık

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Moda Bademli projesinde toplam 157 konut ve 19 villa yer alıyor. Bursa Moda Bademli'de 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor.

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık ev fiyatlarına pandemi etkisi!

Satılık ev fiyatlarında son bir yıl içerisinde büyük artış yaşandı. Pandeminin etkisiyle beraber özellikle yazlık bölgelerde satılık ev fiyatlarında yüzde 68 artış yaşandı. 

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık!

Bursa İl 'i Mudanya İlçe 'sinde yükselen projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Umi İnşaat Deniz Kabuğu Evleri satılık toplam 168 adet daireden meydana geliyor.

Mudanya Bademli Patika Evleri satılık!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 24 adet villa bulunuyor. Mudanya Bademli Patika Evleri satılık tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Mudanya Prestij Elit satılık!

Mudanya Prestij Elit satılık daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 552 adet konutun yer aldığı proje 5 katlı 46 blok halinde inşa ediliyor.

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık!

Bursa Mudanya Marina Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Satış süreci devam eden proje Nilüfer Proje Tasarım imzası ile hayata geçiriliyor.

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Mudanya Moda Bademli satılık!

Toplam 157 adet daireden meydana gelen proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçiriliyor. Mudanya Moda Bademli satılık daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Moda Bademli Evleri satılık!

Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de hayata geçirilen projede 157 konut yer alıyor. Moda Bademli Evleri satılık dairelerin tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks olarak dizayn edildi.

Vadi Mudanya satılık!

Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Vadi Mudanya satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul'un yazlık bölgelerinde satılık konut fiyatları arttı!

Yaz ayları yaklaşırken konut fiyatlarında da dengeler değişmeye başladı. Hurriyetemlak.com Nisan 2014 Emlak Endeksi'ne göre; İstanbul'un yazlık ilçelerinde satılık konut fiyatlarında artış yaşandı...

mudanya satılık yazlık Haberi

mudanya satılık yazlık

Konutların tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje Bursa'nın Mudanya İlçe'si Bademli'de yükseliyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Emine Örnek Kolejinin karşısında hayata geçirilen proje teraslı 19 adet villa da yer alıyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede 2 kapalı otopark, villalara 4 Kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, futbol ve basketbol sahaları, açık yüzme havuzları, kapalı spor salonları, 0-6 yaş çocuk oyun odası, çocuk oyun parkları, özel peyzaj,resepsiyon, fitness salonu, soyunma odaları, saunalar, revir bulunuyor.


Bursa Moda Bademli'de ara kat 3+1 daireler 700 bin TL'den başlıyor. Projenin Mart 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


Mudanya Moda Bademli detaylı bilgi için tıklayın!


Adres:Plaza Kumova (Carrefour Yanı) 6.Kat No.7/37 Nilüfer-Bursa

Telefon:+90 224 451 39 39

http://www.kumova.com/

Tülay...