07 / 05 / 2024

Mudanya start

Mudanya start

Mudanya'da yaklaşık 6 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve ihale aşamasındayken ihalesi iki kez iptal edilen 'İskele-Mütareke binası arası Kentsel Tasarım ve Rekreasyon Projesi' inşaatı başladı.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Bursa Mudanya sahil düzenleme projesi start aldı!

Geçtiğimiz yıl başlanan ancak hukuki süreç ve itirazlar nedeniyle geciken Mudanya sahil projesi imalat çalışmaları, yenilenen ihalenin ardından tekrar başladı.

Esenler’in Tarihi Projesi'ne start veriliyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 11 Mayıs 2015 tarihinde açıklanan Esenler’in Tarihi Projesi’ne ilk imzalar atılarak start veriliyor.

Esenler’in Tarihi Projesi’nde start verildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından 11 Mayıs 2015 tarihinde açıklanan Esenler’in Tarihi Projesi’ne ilk imzalar atılarak start veriliyor.

Mudanya Çepni Köyü imar planı değişikliği askıda!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Mudanya Çepni Mahallesi, H21b12c pafta, 141 ada, 64 ayılı parselin Özel Sosyal Tesis Alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 5 Haziran'da askıdan inecek...

Oymak Mudanya Evleri satılık!

Oymak Mudanya Evleri satılık daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Oymak Group imzası ile yükselen projede deniz manzaralı konutlar yer alıyor.

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi!

Bursa Oymak Mudanya satış ofisi ile 0224 248 09 09 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimlerin bu yıl ekim ayında gerçekleşeceği proje 3 bloktan meydana geliyor.

Oymak Group Oymak Mudanya projesi!

Oymak Group Oymak Mudanya projesi 80 adet konuttan meydana geliyor. Dairelerin 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede teslimlerin bu yıl yapılması planlanıyor.

Oymak Mudanya Evleri iletişim!

Toplam 80 daireden meydana gelen projede teslimler Ekim ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Oymak Mudanya Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası (0224) 248 09 09 olarak belirlendi.

Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe' sinde yükselen projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Bursa Oymak Mudanya Evleri teslim tarihi Ekim 2015 olarak yapılması planlandı.

Oymak Mudanya Evleri fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 80 adet daire yer alıyor. Oymak Mudanya Evleri fiyatları 135 bin TL'den başlıyor, kata ve cepheye göre değişiyor.

Mudanya Balabancık Köyü imar planı değişikliği askıda!

Mudanya İlçesi, Balabancık Mahallesi, 129 ve 1130 sayılı parsellerin Teknik Altyapı (Geri Kazanım Tesis Alanı) alınmasına ilişkin 1/25000 ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı 5 Haziran'da askıdan inecek...

Mudanya sahillerinde dönüşüm başladı!

Bursa’nın turizm şehri olması için planlanan çalışmaların ilki olan Mudanya Sahil Düzenleme Projesi’nin temeli, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı...

Mudanya start Haberi

Mudanya start

20 milyon 225 bin liraya mal olacak işi, 15 milyon 302 bin liraya alan Hidrolik İnşaat AŞ, Mütareke sahilinde oluşturduğu şantiye ardından kordon boyuna getirdiği iş makineleriyle çalışmalara start verdi. 



Sözleşme süresi 360 günde bitecek olan çalışmalarda öncelik olarak Mudanya Belediyesi'nin konuşlandırdığı çocuk parkları, banklar ve kamelyaları kaldırıldı. Kordon boyundaki yıkımlarda zemin beton kırım ve sökümlerini sürdüren yüklenici firma, kısmen fore kazık ve dolgularla yapılacak sahili yedi ayda yetiştirmeyi taahhüt etti. Bu arada proje kapsamında Mudanya Belediyesi tarafından konuşlandırılan çay bahçelerinin de hafta başında kaldırılacağı öğrenildi. 



Bursa...