19 / 05 / 2024

mudanya yeni hastane

mudanya yeni hastane

Yıllardan beri Ömerbey mahallesindeki binasında 45 yatak kapasitesiyle ilçedeki hastalara hizmet veren Mudanya Devlet Hastanesi, 98 bin 130 metrekare arsa alanı, 15 bin 675 metrekare kapalı alanı bulunan yeni hizmet binasında bugün itibariyle faaliyete gi

Akiş GYO Beykoz projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Akiş Mudanya Adi Ortaklığı'nca İstanbul İli Beykoz İlçesi Gümüşsuyu Mahallesinde geliştirilmesi planlanan yatırımlar ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Mudanya'nın Çağrışan ve Göynüklü bölgesinde imar düğümü!

Sınırları Mudanya’ya bağlı olan Çağrışan-Göynüklü bölgesinin imar planları yılan hikayesine döndü. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin bölge için hazırladığı imar planları 7 defa mahkemeden döndü. Yeni planlar ise Haziran ya da Temmuz gibi hazır olacak...

Konut projelerinin yeni adresi Mudanya!

Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle, Bursa’nın en güzel ilçelerinden biri olan Mudanya konut projelerinin yeni adresi haline geldi.

Mudanya Belediyesi imar planlarını vatandaşla yapıyor!

Bursa'nın Mudanya ilçesinde hazırlanan yeni imar planları vatandaş ile birlikte yapılıyor.

Bursa Mudanya'ya yeni sağlık ocağı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya'daki Altıntaş Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından biri olan düğün salonu, sağlık ocağı ve muhtarlığın da bulunduğu tesisi bölgeye kazandırdı.

Bursa Mudanya Kavşağı genişletiliyor!

Mudanya’dan Bursa istikametine gelen araçların şehir içi trafiğe dahil olmasıyla yaşanan trafik keşmekeşi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni yatırımla tarihe karışıyor.

Bursa Hasköy – Balat arasına yeni köprü!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılan yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Bursa Balat girişine yeni bağlantı köprüsü geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya Yolu üzerindeki önemli noktalardan biri olan Balat’a girişi kolaylaştıracak yeni bağlantı köprüsüyle trafiğe nefes aldıracak.

Mudanya- İmralı hattına yeni iskele inşa edilecek!

İmralı ile deniz ulaşımını sağlayan Mudanya İskelesi’nin yerine 4 milyon liralık harcamayla yenisi yapılıyor. 140 metre uzunluğundaki iskelenin ihalesi Temmuz ayının ilk haftasında gerçekleşecek ve yıl sonuna kadar tamamlanacak.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

Mudanya'ya yeni liman yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya ilçesinde yük gemileri için liman inşa edileceğini bildirdi.

Bursa Hasköy-Balat arasına yeni köprü yapılacak!

Özellikle yaz aylarında trafik yoğunluğunun arttığı Bursa – Mudanya karayolunun yüklerini azaltmayı hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hasköy – Balat arasına yapılacak yeni köprü ile Mudanya’ya ulaşımı önemli ölçüde rahatlatacak.

Hazırlandığımız imar planı Mudanya'nın anayasası olacak!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Çalışmaları devam eden yeni imar planını değerlendiren Türkyılmaz, "Hazırlandığımız imar planı Mudanya'nın anayasası olacak. " dedi.

mudanya yeni hastane Haberi

mudanya yeni hastane


Yıllardan beri Ömerbey mahallesindeki binasında 45 yatak kapasitesiyle ilçedeki hastalara hizmet veren Mudanya Devlet Hastanesi, 98 bin 130 metrekare arsa alanı, 15 bin 675 metrekare kapalı alanı bulunan yeni hizmet binasında bugün itibariyle faaliyete girdi.


Mudanya Devlet Hastanesi'nin yeni binasına taşınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, hastanenin Mudanya ve Bursa halkı için büyük bir yatırım olduğunu söyledi. Baştuğ, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Dört ameliyathane, 7 kişilik yenidoğan ünitesi, 9 yoğun bakım yatağı, 4 acil müdahale ve 4 acil müşahede birimini içinde bulunduran 100 yataklı yeni hastane binamız, 4 Mart itibariyle hastalarımıza hizmet vermeye başladı. 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilen hastanemizde tüm odalarımız 2 şer kişilik, içinde banyo ve tuvaleti bulunan nitelikli odalar...