08 / 05 / 2024

Mudanya'daki yeni hastane hizmete girdi!

Mudanya'daki yeni hastane hizmete girdi!

Yıllardan beri Ömerbey mahallesindeki binasında 45 yatak kapasitesiyle ilçedeki hastalara hizmet veren Mudanya Devlet Hastanesi, 98 bin 130 metrekare arsa alanı, 15 bin 675 metrekare kapalı alanı bulunan yeni hizmet binasında bugün itibariyle faaliyete gi




Yıllardan beri Ömerbey mahallesindeki binasında 45 yatak kapasitesiyle ilçedeki hastalara hizmet veren Mudanya Devlet Hastanesi, 98 bin 130 metrekare arsa alanı, 15 bin 675 metrekare kapalı alanı bulunan yeni hizmet binasında bugün itibariyle faaliyete girdi.


Mudanya Devlet Hastanesi'nin yeni binasına taşınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ, hastanenin Mudanya ve Bursa halkı için büyük bir yatırım olduğunu söyledi. Baştuğ, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Dört ameliyathane, 7 kişilik yenidoğan ünitesi, 9 yoğun bakım yatağı, 4 acil müdahale ve 4 acil müşahede birimini içinde bulunduran 100 yataklı yeni hastane binamız, 4 Mart itibariyle hastalarımıza hizmet vermeye başladı. 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilen hastanemizde tüm odalarımız 2 şer kişilik, içinde banyo ve tuvaleti bulunan nitelikli odalar şeklinde planlandı. Artan fiziki kapasitesi ve modern görüntüsü ile ilçe ve bölgedeki hastalarımıza tedavi olanağı sunacak olan hastanemizin; çevresi ve havası itibariyle de hastalarımıza iyi geleceğine inanıyoruz. Tüm halkımıza ve sağlık camiasına hayırlı uğurlu olsun." 



Olay Bursa


Geri Dön