24 / 07 / 2024

mudo kurucusu Mustafa Taviloğlu

mudo kurucusu Mustafa Taviloğlu

Mudo’nun kurucusu ve onursal başkanı Mustafa Taviloğlu, 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Taviloğlu kimdir? Mustafa Taviloğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

AVM kiralarının TL'ye geçmesi çok doğru bir karardı!

Mudo’nun kurucusu Mustafa Taviloğlu, "AVM sahiplerinin de çok daha önceden kiralarla ilgili şu anki duruma gelmesi gerekirdi. Türk parasına dönüldü, bu çok doğru bir karardı. İşler iki taraf için de çok daha oturur hale geldi. İki taraf da daha akılcı oldu" dedi..

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mustafa Kuran kimdir?

Asrın Konakları projesini hayata geçiren Kuran Şirketler Topluluğu'nun kurucusu Avukat Mustafa Kuran kimdir? Mustafa Kuran, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Öney Architecture'nin acı günü! Vedia Saime Öney vefat etti!

Öney Architecture kurucusu Mustafa Öney'in annesi Vedia Saime Öney vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Mustafa Taviloğlu kimdir?

Mudo’nun kurucusu ve onursal başkanı Mustafa Taviloğlu, 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında yer alıyor. Peki, Mustafa Taviloğlu kimdir? Mustafa Taviloğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Picks by Pros projesi tanıtıldı!

Crate and Barrel, Türkiye'nin ünlü mimar ve tasarımcılarıyLa hayata geçirdiği "Picks by Pros" projesini tanıttı. Projenin İlkinde Toner Mimarlık'ın kurucusu Mustafa Toner ve Emre Toner'in favori ürünleri sergilendi.

Mudo Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon TL yatırım yaptı!

Bu yıl 50'nci yılını kutlayan Mudo Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu, Tuzla'daki lojistik depoları için 15 milyon yatırım yaptıklarını söyledi. Mudo 850 milyon TL ciro hedefliyor...

Sancaktepe'de Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel anısına yaptırılan ve inşası Selin Yapı tarafından gerçekleştirilerek. Sancaktepe Belediye Başkanlığı'nın şahsında ilçe halkına hediye edilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi' açıldı...

Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi açıldı!

Selçuklu Holding kurucusu merhum Mustafa Öncel'in anısına, yapımı Selin Yapı tarafından gerçekleştirilen 'Mustafa Öncel Kültür ve Spor Kompleksi’ 15 Mart Cumartesi günü düzenlenen törenle açıldı.

Mustafa Öncel kimdir?

Selin Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel'in babası, Selçuklu Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Öncel kimdir? Selçuklu Holding'in kurucusu Mustafa Öncel ne zaman vefat etti?

Tebernüş Kireçci, Emlak Kulisi'nde Mustafa Yıldırım'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Mustafa Yıldırım'ı konuk etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Anadolum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım'ı konuk ediyor

Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'daki evi müze oluyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi'nin Makedonya'nın Jupa ilçesine bağlı Kocacık köyünde doğup büyüdüğü ve bugün sadece temelleri kalan evin aslına uygun bir şekilde yeniden inşa edilerek müze haline getirilme

mudo kurucusu Mustafa Taviloğlu Haberi

mudo kurucusu Mustafa Taviloğlu

Mustafa Taviloğlu kimdir?

Mustafa Taviloğlu, 2014 vergilendirme dönemi Gayrimenkul Sermaye İradı (GMSİ), yani kira gelirleri için ödenecek Gelir Vergisi listesinde 55. sırada yer alıyor. Peki, Mustafa Taviloğlu kimdir?


Mustafa Taviloğlu, Mudo’nun kurucusu ve onursal başkanı. 1943 yılında İstanbul’da doğdu. 


Ortaöğrenimini Şişli Terakki Lisesi, yüksek öğrenimini İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi’nde tamamladı. 


1964 yılında arkadaşı Doğan Gürün ile birlikte Fitaş Pasajı’nda kiraladığı 12 metrekarelik dükkanda hediyelik eşya ve plak satarak başlattığı Mudo, bugün yüzden fazla mağazası ile perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri haline geldi. 


Daima yeniliklerin peşinde koşan Mustafa Taviloğlu, Türkiye’de ilk baskılı tişört ve garment wash (parça boya) pantolonu yaptı, ilk billboard ve reklamda sponsorluk uygulamalarını gerçekleştirdi.


İletişim bilgileri:

Mudo Merkez Bina, Cihangir Mahallesi, Petrol Ofisi Dolum Tesisleri Yolu, Şehit Jandarma Komando Çavuş Murat Altıntaş...