03 / 05 / 2024

Mudurnu Deresi

Mudurnu Deresi

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: ''Geçmişteki koalisyon hükümeti döneminde sadece 9 tesis açılmış, bizse bin 215 tesisi açtık''

Sakarya Mudurnu Deresi Köprüsü'nün inşaatı 3 ayda bitecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’nın Taşburun Mahallesi’nde bulunan Mudurnu Deresi üzerine yaptırılan köprü inşaatı bütün hızıyla sürüyor.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kilis Alifakı Deresi Kuşaklama Kanalı için kamulaştırma yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kilis il merkezinden geçen Alifakı deresi kuşaklama kanalı işinin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Akköprü Deresi 2. etap çalışmaları tamamlandı!

Akköprü Deresi, artık halkın nefes alabileceği bir alana dönüştürüldü. 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan Akköprü Deresi Islah Projesinin ikinci etabı da bu yıl içerisinde tamamlandı.

Muş Karni Deresi Rekreasyon Projesi başladı!

Muş Belediyesi tarafından projelendirilen ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen 'Karni Deresi Rekreasyon Projesi'nin startı törenle verildi.

Antalya Demre'deki Sakar Deresi’ne dev tünel açılıyor!

Geçtiğimiz günlerde DSİ ile İnşaat firması arasında yapılan Demre Köşkerler Deresi ıslahı inşaatı işinin sözleşmesi sonrası çalışmalar başladı.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Yenikent Deresi için protokol imzalandı!

Geçtiğimiz günlerde Söke Belediyesi tarafından Yenikent Deresi Islahı Taşkın Rusubat Kontrolü Projesi kapsamında ıslah çalışmaları başlatılmış, proje için start verilmişti.

Bolu Mudurnu'nun imar planlarını hazırlanıyor!

İmpo İmar Bolu Mudurnu'nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor. Planlama ile ilçenin çarpık yapılaşma bölgelerinin yeni planlarla sağlıklı hale geleceği belirtilerek, bunun da ilçenin turizm potansiyelini artıracağı açıklandı.

Mudurnu Deresi Haberi

Mudurnu Deresi

 Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlık olarak çok sayıda tesisi hizmete açtıklarını belirterek, ''Geçmişteki koalisyon hükümeti döneminde sadece 9 tesis açılmış, bizse bin 215 tesisi açtık'' dedi. 

     Eroğlu, Orhan Gazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. 

     Burada konuşan Eroğlu, Sakarya'da Ballıkaya Barajı başta olmak üzere çok sayıda tesisin temelini atacaklarını ve tamamlanan tesisleri de hizmete açacaklarını vurguladı. 

     ''Bu yılı Sakarya'da yatırımlarda hamle yılı ilan ediyoruz'' diyen Eroğlu, ''Bu yatırımları da yakından takip edeceğiz. 4 tane açılışı ve 9 tane de temel atma törenini yapıyoruz. Bugün Sakarya için bir milattır. Çünkü bu tesisler içinde Ballıkaya Barajı, Sakarya için çok önemli bir proje'' ifadelerini kullandı. 

     Bakan Eroğlu, hükümet olarak halka hizmet...