05 / 05 / 2024

muğa turist

muğa turist

Muğla'ya, bu yılın ilk 7 ayında gelen turist sayısında, geçen yılın aynı dönemine göre 21 bin 212 kişilik artış oldu. Muğla'ya 1 milyon 672 bin 566 turistin giriş yaptığı bildirildi...

Başakşehir metrosu çalışıyor mu, açıldı mı? M3 Kirazlı-Kayaşehir metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbul'da dün akşam etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. Başakşehir'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlar Başakşehir metrosu hakkındaki son gelişmeleri merak ediyor. 

Benzin ve motorine indirim geliyor mu? Açıklamayı duyan buz kesti! Opet, BP, PO 10 Ocak 2023 fiyat listesi! Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merak ettiği benzin ve motorine indirim geliyor mu? Açıklamayı duyan buz kesti! Opet, Total, BP, Petrol Ofisi ve Shell 10 Ocak 2023 fiyat listesi! Hemen bakın!

Ticaret Bakanı Muş açıkladı: Eylül ayı ihracatında rekor kırıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, dış ticaret rakamlarını açıklayarak Eylül ayında ihracatta rekor kırıldığını söyledi.

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

Mehmet Muş açıkladı: Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor!

Büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu." dedi.

Muş'a 6 bin kişilik stadyum inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Muş'ta hayata geçirdiği 6 bin kişilik stadyumun yapımı sürüyor.

TOKİ'den Muş'a 444 yeni konut!

Muş İli, Merkez İlçesi, Kepenek Mahallesi 444 Adet Konut , 1 Adet 150 Kişilik Cami, 1 Adet 8 Dükkanlı Ticaret ve İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Hattuşa'daki 350 yıllık konağa turist ilgisi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlık tarafından restore ettirildikten sonra halk eğitim merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan 350 yıllık Dulkadiroğulları Konağı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

3. Havalimanı'nın yıllık kira bedeli belli oldu!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda açıklama yaptı. Muş açıklamasında, "KDV dahil yıllık kira bedeli 1 milyar 45 milyon euro. Devlet 25 yıl boyunca bunu alacak" dedi.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Muş'a 381 konut!

Muş İli Merkez İlçesi Kepenek Mahallesi 381 Adet Konut, Ticaret ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Muş'a 381 yeni konut!

TOKİ, Muş'un Merkez ilçesi Kepenek Mahallesi'nde 381 adet konut ve 1 adet cami inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 22 Ağustos Salı günü yapılacak.

muğa turist Haberi

muğa turist
Muğla'ya, bu yılın ilk 7 ayında hava ve deniz yoluyla gelen turist sayısında, geçen yılın aynı dönemine göre 21 bin 212 kişilik artış oldu. Muğla'ya 1 milyon 672 bin 566 turistin giriş yaptığı bildirildi. Geçen yıl aynı döneme göre gelen turist sayısında 21 bin 212 kişilik artış olduğu belirtildi. Dalaman Dış Hatlar Terminali 7 ayda 878 bin 552 turisti Muğla'ya taşırken, geçen yıl faaliyete geçen Milas-Bodrum Dış Hatlar Terminali'nden de 7 ayda 526 bin 999 turistin giriş yaptığı kaydedildi.
267 bin 15 kişi de denizyolu ile Bodrum ve beldelerine tatile geldi.

Milliyet...