01 / 07 / 2024

Mugdat Alma

Mugdat Alma

İdal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Gümrükçü, Mugdat Alma, Muharrem Altuntaş ve Tarık Özarslan ortaklığında 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Birarabam ile 66 ay taksitle araba alma imkanı!

Araba almayı kolaylaştırmak için kurulan Birarabam; isteyen herkesi herhangi bir fark ödemeden 66 aya kadar vade imkânıyla ister sıfır isterse ikinci el araba alma imkânı sağlıyor. 

Atina’dan ev alma modası başladı!

Miami, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti derken şimdi de Atina’dan ev alma modası başladı. 

İhlas Gayrimenkul'ün yeni pay alma hakkı işlemleri tamamlandı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin 29 Kasım 2017 tarihinde başlayan yeni pay alma hakkı kullandırılması işlemleri dün tamamlandı. 

Atakule GYO pay sahiplerinin yeni pay alma tarihleri açıklandı!

Sermayesi 154 milyon TL'ye çıkarılan Atakule GYO'nun pay sahiplerinin yeni pay alma hakları 11 Aralık 2017 ila 25 Aralık 2017 tarihleri arasında 15 gün süreyle kullandırılacak.

Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı!

Fuzul Yapı'nın en yeni projesi Başakcity Boutique projesinde Başakşehir'in merkezinde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor...

İhlas Gayrimenkul pay sahiplerinin ne kadar pay alma hakkı var?

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin pay sahiplerinin ellerindeki payların yüzde 76,01 i oranında yeni pay alma hakkı bulunuyor. 

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Lojmanda oturan kamu görevlilerine öncelikli satın alma hakkı!

''Torba Tasarı" Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Tasarıya göre kamu konutlarında oturan vatandaşlar ikamet ettikleri kamu konutunu öncelikli olarak satın alma hakkına sahip olacak.    

Tapu randevu alma saatleri!

Tapu dairesinde gerçekleşecek işlemler için önceden tapu dairesinden randevu alınması gerekiyor. Peki, tapu randevusu nasıl yapılır? İşte tapu randevu alma saatleri..

Enerji kimlik belgesi alma süresi 2017!

Binalara enerji kimlik belgesinin alınması gerekiyor. Peki, bu belgenin ne zamana kadar alınması gerekiyor? İşte enerji kimlik belgesi alma süresi 2017..

Konutta satın alma isteği tırmanışta!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerini değerlendirdi. Gökkaya, otomobil, konut satın alma ihtimalini gösteren endekslerdeki artışa dikkat çekti.

Konut alma iştahı arttı!

Tüketici güveni nisanda geçen yılın ekim ayından bu yana en yüksek değerine ulaşırken, bireylerin konut satın alma ihtimalini gösteren endeksler de artış gösterdi.

İnşaatta ruhsat alma sorunu çözülüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yatırımlarla ve inşaat sektörüyle ilgili bilgi verdi. Şahin, inşaat sektöründe ruhsat alma ile ilgili sıkıntıların önüne geçileceğini belirtti.

Mugdat Alma Haberi

Mugdat Alma

İdal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Gümrükçü, Mugdat Alma, Muharrem Altuntaş ve Tarık Özarslan ortaklığında 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 28 Şubat tarihinde kurulan şirketin iş konusu her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


İdal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Gaziosmanpaşa, Bağlarbaşı Mahallesi, Laleli Caddesi, Özgür İş Merkezi, No:48...