29 / 04 / 2024

Mugem İnşaat Petrol iletişim

Mugem İnşaat Petrol iletişim

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıköse İnşaat Petrol Nakliyat Tarım Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kaynak tarafından kuruldu.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Brent petrol yükselmeye devam ediyor! Bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 11 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı yeni haftaya yükselişle başlarken bugün de yukarı yönlü hamlesine devam ediyor. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 11 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol yükseliyor! Bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 75,25 dolara kadar yükselirken günü 74,28 dolardan tamamladı. Peki bugün brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 2 Haziran 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 77,35 dolara kadar yükseldikten sonra günü 76,98 dolar seviyesinde tamamladı. Bugün ise brent partrolün varil fiyatı yükseldi. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 29 Mayıs brent petrol fiyatı.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Altın ve petrolün yükselişindeki sır ortaya çıktı! 

Altın ve petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş milyonlarca kişi tarafından heyecanla takip edilirken, yükselişin arkasındaki sır ortaya çıktı. Peki altın ve petrol neden yükseliyor?

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayga İnşaat Petrol Tahıl Meyvecilik Elektronik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Gök tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Ünlü analistten şok eden altın ve petrol açıklaması! Acilen bakın!

Ünlü analistten flaş altın ve petrol açıklaması geldi! Hemen buraya bakın, sonra pişman olmayın! İşte bütün detaylar...

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ada İnşaat Petrol Ürünleri Elektrik Enerji Temizlik İşleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Mugem İnşaat Petrol iletişim Haberi

Mugem İnşaat Petrol iletişim

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi Beşiktaş’ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Tütüncü ve Mourad Guemmaz tarafından kuruldu.

Mugem İnşaat Petrol Ürünleri Ve Sanayi Teknolojiler Limited Şirketi konusu:
Şirketimiz; İlgili Resmi ve özel kurum ve kuruluşlardan lüzumlu tüm yasal izin ve yetki belgelerini almak kaydı ile; A-)Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, sanayi tipi imalathane, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma ve geri dönüşüm tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapabilir, B-) Şirketimiz, sahibi bulunduğu, kiraladığı ve/veya taahhüt, yüklenici sözleşmesi mukabilinde, bilumum gayrimenkullerin inşaat, harfiyat, dekorasyon, restorasyon tamirat tadilat ve...