16 / 05 / 2024

Muğla arıtma tesisleri bakım çalışmaları

Muğla arıtma tesisleri bakım çalışmaları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Bill Gates Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor!

Dünyanın sayılı milyarderleri arasında yer alan ve Microsoft'un kurucusu olan Muğla ve Aydın'da 3 milyon metrekarelik arazi arıyor...

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesisleri Ağustos'ta açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Biz kötü gidişatı durdurmak için Ergene Havzası Eylem Planı'nı devreye aldık dedi ve Ergene 1 ve Çorlu 1 OSB arıtma tesislerinin Ağustos'ta açılacağını belirtti...

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sates Yapı İnşaat Ve Su Arıtma Tesisleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Karım Ahmed tarafından kuruldu.

Muğla'da 4 milyon 500 bin TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla'nın Bodrum İlçesi Çarşı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Mehmet Özhaseki: Niğde Bor'da yeni bir arıtma tesisi kuracağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Bor ilçesinde yeni bir arıtma tesisi kuracağız. Önümüzdeki süreçte, planlaması, ihalesi yapılacak. Bir yıla kalmadan temelini atarız inşallah. Yaklaşık 2-3 yıl yapım süreci olacak." dedi.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Konya Akşehir ve Zengen'deki arıtma tesisleri tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Akşehir Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi yapımına devam ederken Ereğli’ye bağlı Zengen Mahallesinde ise Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin yapımını tamamladı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Muğla'nın beş mahallesine basketbol sahası!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaca ilçesi’nin Dalyan, Dalaklı, Çaylı, Arıkbaşı ve Bahçelievler Mahallelerine basketbol - voleybol sahası için 297 Bin TL’lik yatırım yaptı.

İstanbul'a 4 yeni arıtma tesisi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’nin inşa ettiği, toplam 1,2 milyonluk bir havzaya hizmet verecek Büyükçekmece, Silivri, Selimpaşa ve Çanta İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Muğla arıtma tesisleri bakım çalışmaları Haberi

Muğla arıtma tesisleri bakım çalışmaları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde daha güvenli tesisler yaratmak için mevcut atık su arıtma tesislerinin durumlarını kontrol ederek, yapılması gereken revizyon ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.


MUSKİ Tesisler Dairesi Başkanlığına bağlı Batı Bölgesi Şube Müdür Vekili Kadriye Erkal Yıldırım koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren ekipler, Bodrum ilçesindeki 12 adet Atıksu Arıtma Tesisleri’nin revizyon ve bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Gerekli görülen tesislerde bakım onarım çalışmalarını sürdüren Batı bölgesi ekipleri, çalışmalar kapsamında 6 bin metreküp/gün kapasiteli içmeler havalandırma havuzunda depremlerden yıpranmış olan duvarların yapımına başladı.

Bakım onarım ve revizyon çalışmaları tamamlanan atık su arıtma tesislerinin faaliyetlerine devam ettiğini belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, verimli bir şekilde işletilemeyen tesislerin revizyon ve bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.


“ÇALIŞMALARI...