07 / 05 / 2024

Muğla Belediyesi TOKİ Konutları depo

Muğla Belediyesi TOKİ Konutları depo

Muğla Belediyesi, daha üst bölgeye yapımına başlanan 500 metreküplük yeni içme suyu deposu ile TOKİ konutlarında basınçlı su probleminin ortadan kalkmasını ve vatandaşların bireysel abone olmalarını sağlayacak.

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Muğla Belediyesi'nden büyük fırsat! O ilçede 14 arsa ve arazi satacak!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da 14 adet arsa ve arazi satacak. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Muğla Merkez TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Muğla Merkez TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte Muğla Merkez TOKİ kura sonucu 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi ve Muğla TOKİ kura çekimi sonucu 2020...

Muğla Menteşe Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Menteşe'ye bağlı Akçaova Mahallesi Merdivenli Mevkiide yer alan arsa ilçe belediyesi tarafından satışa sunuluyor. İhale 15 Kasım'da yapılacak..

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

TOKİ Muğla Kavaklıdere 124 konut ihalesi 21 Kasım'da!

TOKİ tarafından Muğla Kavaklıdere'ye yeni konutlar inşa edilecek. TOKİ Muğla Kavaklıdere 124 konut ihalesi 21 Kasım'da yapılacak.

Muğla Büyükşehir'den iki yeni halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Tuzabat ve Ören Mahallerinde halı saha yapımına başladı.

Fethiye Limanı, Muğla Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Fethiye Limanı ve yat yanaşma yerleri imzalanan protokol kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesine devredildi.

Muğla Büyükşehir'den 800 kilometrelik yol çalışması!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılında 100 milyon TL yatırımla 1000 km yol çalışması projesinde 800 kilometre rakamına ulaşarak büyük bir başarının altına imza attı.

Muğla Makina İkmal Binası'nda sonra gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde yapımına devam ettiği yeni Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatında sona yaklaştı.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muğla Belediyesi TOKİ Konutları depo Haberi

Muğla Belediyesi TOKİ Konutları depo


Muğla Belediyesi, TOKİ Bölgesinin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik, mevcut 2 bin metreküplük su deposunun üst bölgesine 500 metreküplük yeni su deposu yapımına başladı. 


Muğla Belediyesi'nin, Kötekli, Yeniköy, Ortaköy bölgeleri için 2005 yılında planladığı 2000 metreküplük deponun yapımından sonra Toplu Konut İdaresi konutlarının yapımına başlanmış, TOKİ  konutları bittikten sonra basınçlı su alamadıklarından dolayı hidrofor destekli su beslemesi kullanmaktaydı. 

TOKİ konutlarında tek sayaç uygulaması yüzünden su bedelleri ödeme konusunda sıkıntılar yaşanmaktaydı. 

Muğla Belediyesi, daha üst bölgeye yapımına başlanan 500 metreküplük yeni içme suyu deposu ile TOKİ konutlarında basınçlı su probleminin ortadan kalkmasını ve vatandaşların bireysel abone olmalarını sağlayacak. 


Fethiye...