06 / 05 / 2024

Muğla Bitez lüks konut projesi

Muğla Bitez lüks konut projesi

Muğla Bitez'de inşa edilen lüks konut projesinin uygulama imar planlarının iptali istemiyle dava açılmıştı. Muğla 2. İdare Mahkemesi, projeye verilen inşaat ruhsatlarının iptali yönünde karar verdi.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası görenleri hayran bıraktı! 

Başarılı sunucu Çağla Şıkel'in 9 odalı lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 800 metrekarelik villa görenleri adeta hayran bıraktı. 

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Muğla Bitez lüks konut projesi Haberi

Muğla Bitez lüks konut projesi

Muğla  Bitez'den Ortakent'e bağlanan yol üzerinde bulunan Balcılar mevkiinde, AK-TUR sitesine komşu parselde yaklaşık 2 yıldır devam eden inşaat faaliyeti, uzun zamandan beri çeşitli vesilelerle kamuoyu gündemine geldi. Daha önce Doğal SİT alanı olan bölgenin 2014'ten itibaren yapılan çalışmalarla 3. Derece SİT alanına dönüştürülerek imara açılması ve yapılan imar revizyonlarıyla yapılaşma oranının artınlması şikayet konusu olmuştu. Seray Gayrimenkul Yatırım İnşaat Şirketine ait projedeki çalışmalar, Bodrum Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine uygulama imar planlarının iptali istemiyle Muğla 2. İdare Mahkemesine açılan davada verilen kararla durdurulmuştu. Muğla 2. İdare Mahkemesinin Aralık ayında verdiği bu kararının ardından, uygulama imar planlarına istinaden verilen inşaat ruhsatlarının iptali istemiyle, Muğla 1. İdare Mahkemesi'nde açılan dava da sonuçlandı. 


17 Ocak 2017 tarihinde görülen duruşmada mahkeme;...