28 / 04 / 2024

muğla cami restorasyon

muğla cami restorasyon

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Muğla Ortaca Dalyan Cami restorasyon işi ihalesi açık ihale usulü ile 8 Nisan'da ihale ediliyor...

Muğla Çeşmeköy Camii restore ediliyor!

Muğla Datça Çeşmeköy Mevkii’nde bulunan tarihi Çeşmeköy Camii’nin restorasyon çalışmaları başladı.

Muğla'daki Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Telmessos Antik Tiyatrosu'nun restorasyon çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Stratonikeia Antik Kenti restore ediliyor!

Muğla'nın Yatağan ilçesinin batısında Eskihisar köyü sınırları içinde bulunan Stratonikeia Antik Kenti'nde kazı, restorasyon ve konservasyon çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi 1.106 konut ihalesi bugün!

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi'nde 1.106 adet konut, 32 adet ticaret ve 3 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Muğla Çandır Cami hizmete açıldı!

Çandır Cami Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Arif Yalılı'nın açıklaması Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, çökme tehlikesi nedeniyle 2 yıl önce yıkılarak yöre halkı tarafından imece usulü ile yeniden yapılan Çandır Camisi, hizmete girdi.

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi'nde 1.106 konut yaptırıyor!

TOKİ Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi'nde 1.106 adet konut, 32 adet ticaret ve 3 adet cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi işi ihalesi 28 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

Muğla Şaban Ağa Camii restore edilecek!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Stratonikeia Antik Kenti'ndeki Osmanlı dönemine ait Şaban Ağa Camisi, restore edilecek. Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan caminin restorasyon çalışmalarına ileriki günlerde başlanacak.

Muğla Yatağan'daki tarihi köprü restorasyon kurbanı oldu!

Muğla Yatağan'daki 6 asırlık tarihi köprü, restorasyon kurbanı oldu. Köprünün, altındaki derenin kumları alındığı için çöktüğü belirlenirken, valilik de projeyle uygulama arasında farklılıklar olduğu gerekçesiyle çalışmaları durdurdu.

Muğla Zeus Tapınağı'nda restorasyon başladı!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan ve ekonomik kriz yüzünden yarım kaldığı düşünülen Euromos Antik Kenti'ndeki 1800 yıllık Zeus Lepsynos Tapınağı'nın restorasyonu için çalışma başlatıldı.

Muğla Yatağan'da 200 yıllık cami aslına uygun restore ediliyor!

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük beldesinde Kanunu Sultan Süleyman Han'ın Rodos seferi esnasında askerlerin konaklaması ve ibateleri için yaptırılan Cami ve han aslına uygun olarak restore ediliyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı’na (YAPEX) katıldı. Stantta Muğla’nın tarihi ve kültürel yerlerini tanıtan broşür ve kitapçıklar dağıttı.

Muğla Kula Beyler Evi restore edilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Fen İşleri Daire Başkanlığı; Kula Beyler Evi restorasyon işini ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak ve iş 250 günde tamamlanacak.

Muğla'daki 150 yıllık tarihi bina Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne devredildi!

Restorasyon çalışması tamamlanan Muğla Sekibaşı Mahallesi Hamamönü Sokak 'ta yer alan 150 yıllık tarihi yapı restorasyonu tamamlanarak protokol ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 'ne devredildi.

muğla cami restorasyon Haberi

muğla cami restorasyon

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Muğla Ortaca Dalyan Cami restorasyonu 2013-2014 yılı işi Vakıf Kültür Varlıkları İhale Yönetmeliğinin 22. maddesine göre açık ihale usulü 8 Nisan saat 10.00'da ihale edilecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 400 takvim günüdür.


İhale ilanı için