19 / 05 / 2024

Muğla Dalaman spor yatırımları

Muğla Dalaman spor yatırımları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman İlçesi’ne 256 bin liralık yatırımla kazandırdığı tenis kortlarının açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Sığla Ormanları koruma alanı olarak tescillendi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçelerinde yer alan, Ortaca-Dalaman Sığla Ormanları Doğal Sit Alanı ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edildi.

Muğla Sarıgerme kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla Ortaca-Sarıgerme Dalaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla kesin korunacak hassas alan ilan edildi...

Muğla'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Dünyanın tren geçmeyen tek istasyonu Muğla'da yapıldı!

Dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapıldı. İşte o garın ilginç hikayesi... 

Muğla Ula'ya FİFA standartlarında spor tesisi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Ula Karabörtlen Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan Ula Bölge stadını yerinde inceledi.

Muğla Yatağan'a 6 milyon TL'lik spor merkezi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, spor yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Yatağan'a 5 milyon 981 Bin TL’lik spor merkezi inşa ediyor

Muğla Kayacık Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Muğla Dalaman Belediyesi'nce Kayacık Sahiline yapılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesisin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda katkı yapacağı açıklandı.

Muğla Menteşe'ye yeni halı saha inşa ediliyor!

Spor yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe'ye 336 bin 700 TL’lik yeni bir halı saha inşa ediyor.

Muğla Büyükşehir'den 3 yeni tenis kortu!

Muğla Büyükşehir Belediyesi spor tesisi yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Seydikemer’de 3 adet tenis kortu yapımına başladı.

Muğla Ortaca’ya basketbol sahası inşa ediliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı ‘Spor tesisleri yapmak, işletmek ve amatör spor faaliyetlerine destek olmak’ amacından hareketle yapmaya devam ettiği spor tesislerine bir yenisini daha ekliyor.

Muğla Dalaman Havalimanı'nın inşaatı geciktirildi mi?

Muğla Dalaman Havalimanı işletici firması YDA'nın avukatı Turan Aras, havalimanında yapımına başlanacak olan 200 milyon avro değerindeki yeni iç hatlar terminali inşaatının, eski kiracılar tarafından geciktirildiğini bildirdi.

Muğla Dalaman spor yatırımları Haberi

Muğla Dalaman spor yatırımları


Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Dalaman ilçesine kazandırdığı, arazisinin Dalaman Belediyesi’nin tahsis ettiği 3 bin 239 metrekare alan içerisine yapılan iki tenis kortunun açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış törenine ayrıca Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, Dalaman İlçe Garnizon Komutanı Albay Murat Selçuk Çöl, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Yüzbaşı Erhan Turgut, Dalaman Deniz Hava Üs Komutanı Kurmay Albay Bahadır Avcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gümüş, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan açılış töreninde, Dalaman Belediyesi tarafından tahsis edilen alana Büyükşehir Belediyesi tarafından 256 bin lira yatırımla iki tenis kortu yapıldığını, Büyükşehir Belediyesi olarak...