12 / 05 / 2024

Muğla-Kale yolu

Muğla-Kale yolu

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Muğla Muslugüme Köprüsü çöktü!

Denizli – Kale kıyı mahalleleri ile Muğla – Menteşe kıyı mahallerini birleştirecek olan Muslugüme Köprüsü, teknik hatalar yüzünden hizmete açılmadan çöktü.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması meclise konu oldu!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla Mesudiye ve Palamutbükü'ne yeni imar yolu!

Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer alan Palamutbükü Mevkisi ile Mesudiye Mahallesi imar planına kavuşuyor. 26 yıldır plansızlık yüzünden çarpık yapılaşmanın yaşandığı Palamutbükü ve Mesudiye yeni imar planı ile göz dolduracak.

Muğla'nın yolları şimdi daha güvenli!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, daha güvenli yollar için koruyucu olarak bilinen çelik bariyer çalışmalarına başladı. Belediye bu kapsamda Datça Palamütbükü yolu üzerinde 3 bin 750 metre oto korkuluk çalışmasını tamamladı.

Muğla Köyceğiz Orman Yolu'nun yüzde 80'i tamam!

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü, Köyceğiz Orman İşletme Şefliği, Karaçam Orman İşletme Şefliği'nde orman yolu yapım çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Muğla Bozüyük’e iki yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bozüyük Mahallesi ulaşım yolu üzerindeki Alişar ve Akçay dereleri üzerindeki eski ve dar iki köprüyü yıkarak yerine 44 metre ve 19 metre uzunluğunda iki yeni, modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Muğla Ula Göleti'nin çevresi düzenlenecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Ula Göleti Çevre Düzenlemesi, Bisiklet ve Yaya Yolu Proje bedelinin yüzde 48,79'luk bölümünün GEKA tarafından, kalan bölümünün de Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılandığını söyledi.

Muğla Kışla Parkı halı sahası yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen Kışla Parkı halı sahada soyunma odalarının temizliği, duş ve tuvaletlerin yenilenmesi, kale direklerinin boyanması, kale filelerinin ve aydınlatma direklerinin de yenilenmesi ile sporseverlerin hizmetine sunuldu.

Muğla'da altyapıya 300 bin TL harcandı!

Muğla'da altyapı çalışmalarından sonra kilit parke çalışmaları da tamamlanan Atatürk Caddesi'nde trafik başladı. Kentte, Kanal Yolu köprüsü yıkılarak daha geniş bir köprü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Denizli ve Muğla'yı bağlayacak yol tamamlanma aşamasına geldi!

Denizli ile Muğla'nın bağlantısını 50 kilometre kısaltan Beyağaç-Karacaören Yolu 10 gün içinde tamamlanacak. Denizli merkezine 103 kilometre uzaklıktaki Beyağaç İlçesi'nin Muğla'ya ulaşımını 50 kilometre kısaltan yol tamamlanma aşamasında...

Muş'taki Eski Kale Yolu'nda yenileme çalışmaları başladı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eski Kale Yolu'nda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Feyat Asya , bazı yollarda da yeniden asfalt çalışması yaptıklarını açıkladı.

Muğla-Kale yolu Haberi

Muğla-Kale yolu

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddialarına ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Girgin, sorularını Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a sordu.

Muğla - Denizli D 330 karayolu bilindiği üzere; Muğla ilinin genelini ve özellikle Bodrum, Marmaris, Datça gibi önemli turizm merkezlerini Denizli, Afyon ve Ankara gibi merkezler olmak üzere Anadolu'nun iç kesimlerine bağlayan önemli ve trafik yoğunluğu yüksek bir ulaşım güzergahı olduğunu belirten Girgin, "Yapımı yıllardır bitmeden ve çok ciddi bir trafik yoğunluğu olan Muğla - Kale yolu hem bölge halkı için hem de bu yolu kullanan tüm vatandaşlarımız için çözülemeyen bir büyük sorun halini gelmiştir." diyerek 3 soru sordu.

Girgin'in soruları

1. Kamuoyunda Muğla - Kale yol...