02 / 05 / 2024

Muğla Karacaören yolları

Muğla Karacaören yolları

Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı. 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Antalya ve Muğla'daki yangınlarda zarar gören evler 2-3 ayda teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'daki orman yangınlarında zarar gören 1350 konut için inşaat çalışmalarının başladığını söyledi.

Muğla'da yanan ormanlar imara açılmayacak!

Muğla Orman Bölge Müdürü Yasin Yaprak, orman yangınlarda zarar gören 60 bin hektar alanın imara açılmayacağını dile getirdi. 

Muğla Kayaköy hassas alan ilan edildi!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kayaköy Ören Yeri ile Gemiler Koyu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi...

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Muğla'da arazi davası protestosu!

Muğla Marmaris'e bağlı üç mahallenin sakinleri, yıllardır süren arazi davalarında aleyhlerine verilen karara tepki gösterdi...

İstanbullular İzmir, Ankara ve Muğla’ya yerleşiyor!

Armut tarafından hazırlanan verilere göre İstanbullular İzmir, Ankara ve Muğla’ya yerleşiyor. İstanbul içinde ise Kadıköy, Kağıthane ve Güngören en hareketli semtler.

Muğla Büyükşehir'den 249 milyonluk yol yatırımı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi şehirde yaptığı 565 Milyon TL yatırımın 249 Milyon TL’sini yollar için harcadı.

Muğla Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Muğla Büyükşehir'den iki yeni halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas’ın Tuzabat ve Ören Mahallerinde halı saha yapımına başladı.

Muğla Milas'ta 9.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Muğla Milas Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa ve Ören'de bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 10 Kasım'da gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 9 milyon 607 bin 900 TL olarak belirlendi.

Muğla Karacaören'de asfalt çalışması başladı!

Muğla sınırı olan Karacaören Mahallesi’nde 17 km’lik yolun asfalt çalışmalarına başladı. 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.

Muğla'nın yolları genişletiliyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için il genelinde yol bakım, onarım ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Karacaören yolları Haberi

Muğla Karacaören yolları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Denizli Beyağaç İlçesi ile Menteşe İlçesi Karacaören Mahallesi sınırında bulunan 17 kilometrelik yolda birinci kat sathi kaplama çalışmalarına başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında il genelinde hedeflediği ve 100 milyon TL bütçe ayırdığı 1000 kilometrelik yol çalışmalarında bu güne kadar 460 kilometrelik çalışmayı tamamladı.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç, Denizli Beyağaç ve Menteşe Karacaören Mahallesi sınırını oluşturan ve yıllardır stabilize olan yolun iki büyükşehir belediyesinin koordineli çalışmasıyla modern ve daha güvenli bir şekilde hizmete gireceğini söyledi.


“1000 kilometrelik hedefin 460 kilometresini tamamladık”


Fen İşleri Dairesi Başkanı Hida Kılıç;“ Ekiplerimiz il genelinde yol bakım, onarım, yol genişletme ve asfalt kaplama çalışmalarına devam ediyor. Denizli Beyağaç İlçesi ile Menteşe İlçesini birleştiren konumda...