03 / 05 / 2024

muğla liman özelleştirmesi

muğla liman özelleştirmesi

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Muğla, Ankara ve Manisa'daki gayrimenkuller için özelleştirme ihalesi açtı.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

ÖİB'den Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı.

Muğla'daki taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

Muğla Bodrum'dkai Gökçebel ve Bitez mahallelerindeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı.

Muğla Güllük Limanı'nın genişletilmesi mecliste!

Muğla ilinin Güllük Limanı'nın genişletilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ergun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB Muğla'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Muğla ili Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

ÖİB Muğla Bitez'deki gayrimenkulün satışını onayladı!

Muğla Bitez'de yer alan 40 bin 530 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

ÖİB'den Muğla Datça'da imar planı değişikliğine onay!

TTA Gayrimenkul AŞ adına kayıtlı Muğla'nın Datça ilçesi İskele Mahallesi'ndeki parsele ilişkin hazırlanan Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı ve Uygulama İmar Planı değişiklikleri Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (ÖİB), onaylandı.

Muğla Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla ili, Datça ilçesi, İskele Mahallesi, 165 ada, 42 numaralı parsele ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

muğla liman özelleştirmesi Haberi

muğla liman özelleştirmesi

Muğla Milas'taki Kemerköy Liman Sahası 1 milyon dolar geçici teminat bedeli ile, Ankara Çankaya'daki mesken 10 bin lira geçici teminat bedeli ile, Ankara Kızılay'daki mesken ve depo 10 bin lira geçici teminat bedeli ile, Manisa Saruhanlı'daki 156 bin metrekare yüzölçümlü gayrimenkul üzerindeki binalar bütün halinde 1 milyon lira geçici teminat bedeli ile Başbakanlık Özelleştirme İhalesi Başkanlığı'nca özelleştirme ihalesine çıkarılıyor. 


İhaleler 8 Ekim ve 19 Ekim 2012 tarihleri arasında yapılacak. 


Pazarlık usulü gerçekleştirilecek olan ihaleler, İhale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.


Detaylı bilgi için tıklayın 


Burcu...