04 / 10 / 2024

Muğla Menteşe arsa fiyatları

Muğla Menteşe arsa fiyatları

Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'nin 8 mahallesinde bulunan 11 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 11 milyon 338 bin 750 TL olarak belirlendi.

TOKİ Muğla Menteşe kura sonucu öğrenme detayları 2+1 ve 3+1!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Muğla Menteşe projesinde yer alan konutların kura çekilişi 1 Ekim tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Muğla Menteşe kura sonuçları nereden öğrenilir? 

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri satılıyor! 

Antalya ve Muğla'da 2 adet arsa, 2 adet arazi ve 4 iş yeri, Belediyeler tarafından satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Muğla ve Kırklareli’de hem satılık hem de kiralık arsa araziler!

Muğla ve Kırklareli’de yer alan arsa ile araziler için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 24 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyeler Muğla’da 4 arsa ve İzmit’te bir süpermarket satıyor!

Muğla Milas’ta yer alan 4 adet arsa ile Kocaeli İzmit’te yer alan bir adet süpermarketi satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 10 Eylül ve 12 Eylül’de yapılacak.

Belediyelerden Gaziantep ve Muğla’da satılık arsa, arazi ve iş yerleri!

Gaziantep ve Muğla’da yer alan arsa, arazi ve iş yerleri satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklediği gayrimenkullerin satış ihaleleri 4 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Muğla ve Aydın'da satılık mağaza, arsa, bahçe, iş yeri ve araziler!

Muğla ve Aydın'da yer alan arsa, arazi, bahçe, iş yeri ve mağazalar satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 28 Ağustos ve 9 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Belediyelerden Muğla ve Kayseri'de satılık 10 arsa!

Muğla ve Kayseri'de yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Aydın ve Muğla’da 39 adet arsa ve arazi satılıyor! 60 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Milli Emlak ve belediye Aydın ve Muğla’da 39 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte 60 bin TL’den başlayan fiyatlardan satılacak arazilerin satışıyla ilgili ayrıntılar

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

O ildeki 2 adet TOKİ konutu satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesinde yer alan iki adet konutu satıyor. Peki Muğla Menteşe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Menteşe arsa fiyatları Haberi

Muğla Menteşe arsa fiyatları

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR


Menteşe Belediye Başkanlığından:


1 - Menteşe Belediyesinin hüküm ve tasarrufu altında bulunan aşağıda listede 1. Sırada yer alan nitelikleri yazılı Ad. Taşınmaz (arsa) 2886 Sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesi gereğince kapalı teklif suretiyle satılacaktır.

2 - Aşağıdaki listede 2 ile 11 sıralardaki özellikleri belirtilen Menteşe Belediyesine ait taşınmazlar (arsa, tarla, zeytinlik) 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 45. Maddesi gereğince açık arttırma suretiyle satışı yapılacaktır.

3 - İhale 20.04.2016 Çarşamba günü saat 14.00’de Menteşe Belediyesi Meclis Salonunda Encümen huzurunda yapılacaktır.

4 - İhale ile ilgili bilgi ve şartname ve ekleri mesai saatleri dâhilinde, Menteşe Belediyesi Emlak İstimlâk Müdürlüğünden ücretsiz olarak alınabilir.

5 - İhaleye katılacak iştirakçilerin ve de taşınmazların kapalı teklif usulü satış ihalesine teklif verecekler; İstenen belgelerle birlikte, şartnamede belirtilen maddelere uygun...