05 / 05 / 2024

Muğla ohal kapsamı

Muğla ohal kapsamı

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

ÖİB'den Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı.

Muğla'da imar sorunlarına ortak çözüm aranacak!

İmar barışı uygulamasıyla Muğla’da meydana gelen sıkıntılar ve kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında masaya yatırıldı.

Muğla'da kaçak yapılaşmayla mücadelede drone ile denetim yapılıyor!

Muğla Bodrum'da başlatılan "Kaçak yapılaşma ile mücadele seferberliği" çalışmaları kapsamında drone ile denetimler yapılıyor.

TOKİ Muğla'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Muğla İli Köyceğiz İlçesi Toparlar Mahallesi 313/1 Parselde Yapılacak Toplu Konut Projesi Kapsamında Zemin Etüt Raporu Hazırlanması İşi ihalesi 16 Ekim 2019 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

ÖİB Muğla'daki gayrimenkul satışını onayladı!

Muğla ili Yatağan ilçesi Bencik Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazın satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

ÖİB Muğla Bitez'deki gayrimenkulün satışını onayladı!

Muğla Bitez'de yer alan 40 bin 530 metrekare yüzölçümlü taşınmazın satışı  Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı.

Muğla Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla ili, Datça ilçesi, İskele Mahallesi, 165 ada, 42 numaralı parsele ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

Muğla Menteşe'deki kentsel dönüşüm yıkımı kabusa dönüştü!

Muğla'nın Menteşe İlçesinde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bir binanın yıkımı gerçekleştirildi. Önlem alınmadan yapılan yıkımla apartmandan düşen beton ve kiremit parçaları üniversite öğrencisinin kaldığı tek katlı müstakil evin üzerine isabet etti.

Muğla'da yıkım şikayeti!

Muğla'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında 4 katlı binanın yıkımı sırasında 3 katlı apartman ile yanındaki tek katlı müstakil evlerinin zarar gördüğünü iddia edildi.

TOKİ Muğla Yatağan başvuruları bugün başlıyor!

Muğla-Yatağan Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 71 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor

TOKİ Muğla Menteşe'de 948 konut yapıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla Menteşe Emirbeyazıt Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 948 adet konut Kuralı Satışa sunulacak.

Muğla ohal kapsamı Haberi

Muğla ohal kapsamı

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla İl genelindeki Gülen cemaatine ait tüm ilk, orta ve liseler Milli Emlak Müdürlüğü'ne devredildi.


15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından cemaate ait tüm okullarda arama çalışması yapılmış, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Piri Reis Kolejinde ise evrakları yakmaya çalışan bir kişi suçüstü yapılmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştı. Menteşe ilçesi dışında Marmaris, Bodrum, Fethiye, Milas ve Dalaman ilçelerinde faaliyet gösteren okullarda arama çalışması yapılarak okullar mühürlenmişti.


Kayyum ataması yapılması beklenirken, Dalaman'da 2, Menteşe'de 3, Milas'ta 2, Marmaris'te 2, Bodrum'da 3 ve Fethiye'de 2 okul Milli Emlak Müdürlüğü'ne devredildi. Sabah saatlerinde Menteşe'deki Piri Reis Koleji'ne devir için gelen Jandarma, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri, kurum avukatları, müfettişler ve Akçaova mahalle muhtarı okulun kapısının...