26 / 07 / 2024

muğla özel ahu hastanesi

muğla özel ahu hastanesi

23 doktor, 85 teknik, 74 idari personel toplam 182 personel ile bu hizmeti vermekteyiz. Bugün Avrupa 'da pek çok sağlık sigorta şirketinin Türkiye'deki referans hastanesiyiz.

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Neslihan Atagül Muğla'da köy evi kiralayacak!

Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Engin Akyürek’le ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide başrolü paylaşacak. Atagül, setin kurulacağı Muğla’da kendine ev kiralayacak.

Derin Mermerci, Muğla'da organik otel açacak!

Doğa tutkunu olarak bilinen Derin Mermerci, modadan sonra turizm işine de giriş yapıyor. Sosyetik güzel, Muğla’nın Akyaka bölgesinde organik bir otel açmaya karar verdi. 

Muğla'daki Hanımağa Evi restore edilecek!

Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan 3 bin 500 yıllık Stratonikeia Antik Kenti'ndeki Cumhuriyet dönemi "Hanımağa Evi", ustalar tarafından hazırlanan özel harçla kaşık kaşık işlenip, restore ediliyor.

Muğla Şehir Plancıları Odası’ndan Osman Zolan’a ziyaret!

Muğla Şehir Plancıları Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Biz gelecek nesillere güzel, yaşanılabilir, huzurlu bir şehir bırakmak durumundayız. O yüzden Şehir Plancıları Odası bizim için çok önemli” dedi.

Muğla’da 12 özel okul kapatıldı!

Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla’da Gülen cemaatine ait 12 özel okul Milli Emlak Müdürlüğü’ne devredildi.

Muğla turizm alanlarının özelleştirilmesine ilişkin sorunlar Mecliste!

Muğla'da turizm alanlarının özel şirketlere ihale yoluyla devredilmesinin meydana getireceği sorunların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge TBMM'ye sunuldu..

Muğla Akyaka'ya yeni meydan!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Özel Çevre Koruma Statüsünde bulunan Ula Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi ve meydan düzenlemesi projesi için Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü Tabiat Varlıkları Koruma Şube Müdürlüğü ile koordinasyonlu çalışarak onay alındı.

TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Muğla Yatağan'da 180 aydan 240 aya kadar vade uygulanıyor. Projede 79 adet konut emeklilere özel satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Muğla Yatağan 2016 kura çekilişi ne zaman?

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları başvuru!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Konutları başvuru ücreti 500 lira olarak belirlendi. Emekli varandaşlara özel olarak satışa sunulan projede 298 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Muğla Yatağan'da emekliye özel 79 konut satıyor!

TOKİ Muğla Yatağan'da emekliye özel 79 konut satıyor. Kura çekiliş tarihi 25 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Muğla'ye Fizik Tedavi merkezi inşa edilecek!

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yaşlılara özel 112 aparttan oluşan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi projesi için imzalar Muğla’nın Ortaca ilçesinde atıldı.

muğla özel ahu hastanesi Haberi

muğla özel ahu hastanesi


Davetliler arasında Marmaris Kaymakam’ı Ali Galip Saral, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof.Mansur Harmandar, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr.Cihan Tekin, eski turizm Bakanı Bahattin Yücel, Can Pulat, Sadun Bora, Dr.Mehmet Töreyenler, İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, Getop Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Oda başkanları, Belediye meclis üyeleri, kalabalık turist ve yerli halk vardı.


Açılış konuşmasına yapan Başhekim Op. Dr. Sahir Ökten şunları söyledi;

1985 yılında Marmaris'e Sağlık Baklanliğına bağlı Devlet Hastanemize Doktor olarak tayin edildiğim zaman Marmaris tabelasmda nüfus sekiz bin yazıyordu. Şimdi yirmi senede Ahu Hastanesinde doğan bebeklerimizin sayısı sekizbin nüfusunu çok aşmıştır.

Bugün sizlerin teşrifi ile iki önemli gelişmeyi kutluyoruz. Birincisi yirmi yaşımızı doldurduk. İkincisi ve daha da önemlisi yeni hastanemizin kurdelesini keserek açılışını yapacağız. Özel Ahu Hastanesi 1993 yılında Türkiye'nin en...