17 / 05 / 2024

Muğla Patlangıç Ölüdeniz Caddesi

Muğla Patlangıç Ölüdeniz Caddesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın ve Muğla'da 9.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 9 milyon 572 bin 628 TL'ye yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi gerçekleştiriyor. 

Muğla'nın imar sorunu çözülüyor mu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Av. Sevin Çağlayan, Muğla'nın ilçelerinde senelerdir kronik hale gelmiş olan problemlerin ilk sırasında yer alan imar sorununun 2012 yılında çıkartılan 6360 sayılı kanun ile çözülebileceğine vurgu yaptı. 

Gülşen Muğla'ya yerleşti!

Bir süredir İspanya'da yaşayan popçu Gülşen pandemi nedeniyle Türkiye'ye dönüş yaptı. Popçu Muğla'nın Menteşe köyünde izole bir yaşam sürecek.

Muğla'da 51 kamu lojmanı 11.8 milyon TL'ye satılıyor!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı Menteşe Emlak Müdürlüğü tarafından 51 adet kamu lojmanı 11 milyon 825 bin TL'ye satılıyor.

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Aydın ve Muğla'da 6.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü Aydın Efeler ve Muğla Milas'ta 6 milyon 322 bin 867 TL bedelle yapım karşılığı kiralama işi ihale edecek.

Muğla'da okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı mecliste!

Muğla ilinde bulunan okul binalarının depreme karşı dayanıklılığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla'da müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı TBMM gündeminde!

Bakanlığa ait Muğla ilinde bulunan müze binalarının depreme karşı dayanıklılığı ve kazı alanlarında deprem risk değerlendirilmesi yapılıp yapılmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla Patlangıç Ölüdeniz Caddesi Haberi

Muğla Patlangıç Ölüdeniz Caddesi


Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.


Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda; Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türk Telekom ile altyapı çalışmalarına başlanmış olup içme suyu hattının ve kanalizasyon hattının yenilenmesi, havai hatların yeraltına alınması işlemlerine devam ediyor. Ekipler, 2200 metre sıcak asfalt kaplama çalışması, kaldırım, bisiklet yolu, engelli yürüyüş yolu, durak yenilemeleri, çevre düzenlemeleri aynı güzergâhta bulunan mezarlığın duvar yenileme ve ışıklandırma çalışmalarını tamamlayıp Fethiye ilçesi ile uyumlu örnek teşkil eden bir çalışmayı daha vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.


Muğla Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada; “Tüm...