30 / 04 / 2024

muğla projeleri 2018

muğla projeleri 2018

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Muğla'ya yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Muğla'nın büyükşehir olduğu tarihten 2018 yılı sonuna kadar Bakanlık tarafından ilde yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Muğla’da konut fiyatları yükselişte!

TÜİK 2018 yılı Ekim ayı Türkiye geneli konut satış istatistikleri açıklandı. Yayımlanan istatistiklere göre konut satışında metrekare fiyatı en fazla olan il Muğla oldu. Muğla’da ortalama konut metrekare satışı 4 bin 695 TL. 

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi için halk oylaması yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediği 42 Milyon 810 bin liralık yatırımın ismi için halk oylaması başladı. Oylama 30 Haziran’da son bulacak.

Muğla Büyükşehir'den 17.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Muğla Büyükşehir Belediyesi 4 ilçedeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Nisan 2018 tarihinde yapılacak..

TOKİ’den Muğla’ya 594 milyon TL'lik yatırım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin Muğla'da hayata geçirdiği projeleri inceledi.

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

Muğla Bodrum'da 4 milyon 541 bin TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Bodrum İlçesi'nde yer alan 2018,55 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 15 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası ihale ediliyor.

Muğla’nın çevre koruma projeleri Fransa’da tanıtıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, her yıl iklim değişikliği politikaları ve yaklaşımları üzerine Fransa’da düzenlenen ‘Bölgesel İklim Enerji Planları’ konferansına katıldı.

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Muğla'daki gayrimenkulü kiraya verecek!

TTA Gayrimenkul Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Muğla İli, Fethiye İlçesi, Göcek Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek, ihale 6 Kasım 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek...

Muğla'daki termik santrallerin özelleştirilmemesi için yürüyüş yapıldı!

Muğla'nın Milas ve Yatağan ilçelerindeki 3 termik santralinin özelleştirilmesi kararına tepki gösteren ve Ankara’ya yürüyüş başlatan bir grup enerji ve maden işçisi, Aydın'da eylem yaptı...

Muğla Akyaka'da sazlık alanda çıkan yangın söndürülemiyor!

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka beldesindeki sazlıklarda çıkan yangın, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılıyor. Yaklaşık 500 dönüm sazlık alanda etkili olan yangın nedeniyle beldenin üstü dumanlarla kaplandı...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

muğla projeleri 2018 Haberi

muğla projeleri 2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe İlçesi’nde devam eden inşaatları hakkında teknik gezi ve sunum talebinde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri kendilerine yapılan ayrıntılı sunumdan sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Muğla İli Menteşe İlçesi’nde yapımı devam eden Prof.Dr.Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi, Muğla Bölge Müzesi ve Menteşe Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyelerine sunum gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediyesi teknik personeli daha sonra  üyelere bu inşaatları gezdirerek teknik bilgi verdi.

İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi üyeleri kendilerine Muğla ili merkez ilçesi Menteşe’de yapımı süren yeni yaşam alanları, Bölge Müzesi hakkında yapılan detaylı sunumdan sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret...