18 / 05 / 2024

Muğla Seydikemer belediye meclisi

Muğla Seydikemer belediye meclisi

Muğla Seydikemer’de ilçe merkezi dışında kalan ve yapılaşma ile ilgili öncelikli ihtiyaç duyulan 6 mahalleye imar planı uygulaması yapılması geliyor. Belediye meclisi iave imar planı ile ilgili komisyon kararını oy çokluğu ile kabul etti.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih resmen açıklandı. Seydikemer ilçesinde inşa edilecek olan 304 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

Muğla Seydimeker'de taksitle imarlı arsa fırsatı! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Seydikemer Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Seydikemer'de yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 15 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla'da imarlı 8 arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 59 gayrimenkulü kiraya verecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Muğla'da yer alan 59 adet taşınmazı kiraya verecek. İşte 23 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan ihale detayları...

Muğla Belediyesi'nden büyük fırsat! O ilçede 14 arsa ve arazi satacak!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da 14 adet arsa ve arazi satacak. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Muğla'da 13 arsa ile 1 arazi satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesinde yer alan 13 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Muğla'da konut imarlı 7 arsa satılacak! Arsa alacaklar dikkat!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Ula Esentepe ve Elmalı'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Seydikemer 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Seydikemer sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Seydikemer’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Seydikemer’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Seydikemer sosyal konut projesi

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da konut alanı imarlı arsalar satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Ula'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 21 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Muğla Seydikemer belediye meclisi Haberi

Muğla Seydikemer belediye meclisi

Seydikemer Belediyesi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında toplandı. 5 gündem maddesi ile başlayan toplantıya 6 ek günden maddesi daha dahil edildi. Toplantıda büyükşehir yasasıyla birlikte Mal Paylaşım Komisyonunca sehven Seydikemer Belediyesine bırakılan Otogar Alanının Büyükşehir Belediyesine devri, oy birliği ile kabul edildi. Seydikemer sakinlerince yakından takip edilen ilave imar planı ile ilgili komisyon kararı oy çokluğu ile kabul edildi.


OY ÇOKLUĞU İLE KABUL GEÇTİ


Oy çokluğu ile kabul edilen İmar Komisyonu raporuna göre, Seydikemer ilçe merkezi dışından kalan ve ilçenin ticari yönden gelişme sağlayan bölgesi Uğurlu ve Zorlar mahalleri ile ilçe merkezine fiziki bütünlüğü olan Kıncılar ve Seydiler Mahalleleri de imar planında öncelik kazandı. Yine birkaç noktada imar uygulaması yapımına başlanan Seki Mahallesinden sonra imar uygulaması...