02 / 05 / 2024

Muğla soğuk hava depoları açıldı mı

Muğla soğuk hava depoları açıldı mı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yapımı tamamlanan soğuk hava depoları düzenlenen törenle açıldı. ORMESKOOP’a ait soğuk hava deposunda yapılan açılış törenin ardından Vali Amir Çiçek ve protokol üyeleri diğer tesisleri gezerek bilgi aldı.

Meteorolojiden uyarı: Soğuk hava dalgası geliyor, 7 Kasım tarihine dikkat!

Meteoroloji son dakikada yeni bir hava uyarısı yayınladı ve bu uyarı ile ilgili iller tarafından detaylar paylaşıldı. Ülke genelinde etkili olması beklenen bu soğuk hava dalgası için belirli bir tarih verildi. Kar yağışı ne zaman başlayacak sorusu artık yanıt buldu ve sadece birkaç gün kaldı.

Ahşap ev soğuk olur mu? Ahşap ev kurtlanır mı?

Ahşap ev yaptırmayı düşünenler, bu konuda detaylı bir bilgi edinmek istiyorlar. Peki ahşap evler soğuk olur mu? İşte ahşap evlere dair araştırılan detaylar!

Adapazarı'nda 16.7 milyon TL'ye icradan satılık soğuk hava deposu!

Sakarya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sakarya ili, Adapazarı ilçesi, Semerciler Mahallesi 206 ada, 18 parselde yer alan soğuk hava deposunu 14 milyon 661 bin TL'ye icradan satıyor...

Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları'nda Alarko Carrier tercih edildi!

İklimlendirme sektörünün öncü firması Alarko Carrier, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmete giren Saraylım Tarım Soğuk Hava Depoları Tasnif ve Paketleme Tesisleri’nin iklimlendirmesini sağlıyor.

Muğla’da soğuk hava depolarının yapımı tamamlandı!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yapımı tamamlanan soğuk hava depoları düzenlenen törenle açıldı. ORMESKOOP’a ait soğuk hava deposunda yapılan açılış törenin ardından Vali Amir Çiçek ve protokol üyeleri diğer tesisleri gezerek bilgi aldı.

Niğde, soğuk hava depolama merkezi olacak!

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Niğde’ye 100 bin tonluk yeraltı soğuk hava deposu yapacaklarını belirterek, Niğde’nin depolama merkezi olacağını söyledi. Yeraltı depoları binlerce yıldır Kapadokya'da kullanılıyor.

Adana Saimbeyli'ye dev soğuk hava tesisi kuruluyor!

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde toplam 2 milyon 975 bin 609 TL’ye projelendirilen ve yarısı devlet destekli olan, Elma ve Kiraz İşleme, Paketleme ve Soğuk Hava Tesisi’nin protokolü imzalandı.

Muğla Akyaka sahiline yerli turist akını!

Hava sıcaklığının mevsim normallerine döndüğü Muğla’da, vatandaşlar hafta sonunda sahillere akın etti. Muğla’nın Ula ilçesine bağlı turistik Akyaka sahilinde şezlong koyacak yer kalmazken, vatandaşlar denizin keyfini çıkardı.

Soğuk hava AVM cirosunu yükseltti!

Alışveriş merkezlerinde (AVM) cirolar yılın ilk çeyreğinde, kış dönemindeki soğuk havaların da etkisiyle, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18.4 yükseldi.

Manisa'da soğuk hava nedeniyle 7 tuğla fabrikasında üretim durdu!

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sıfırın altında 10 dereceye kadar düşen hava sıcaklığı nedeniyle Türkiye’de en fazla tuğla üretimi yapan Turgutlu'daki 22 tuğla fabrikasından 7 tanesinin üretime ara verdiğini belirtti...

Muğla'da sıcak hava turistleri çekiyor!

Hava sıcaklığının 19 derece ölçüldüğü Muğla'da turistler deniz kenarlarında yoğunluk oluşturdu. Yerli ve yabancı turistler, Muğla'nın Ula ilçesindeki Akyaka, Akçapınar, Çınar ve Turnalı sahillerinde yoğunluğa neden oldu.

Isparta Eğirdir'de 1 milyon 165 bin 895 TL'ye satılık soğuk hava deposu!

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde yer alan 8 bin 105 metrekarelik alana sahip soğuk hava deposu Eğirdir İcra Dairesi tarafından 12 Ocak 2015 günü saat 14:30 ile 14:35 arası ihale ediliyor.

1958 yılında Haydarpaşa Silosu ve Soğuk Hava Deposu'nun açılışı yapılmış!

1958 yılında Haydarpaşa Limanı'nın birinci kısmı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin 34 bin tonluk silosu ve Et ve Balık Kurumu'nun soğuk hava deposu, Celal Bayar ve Adnan Menderes'in katılımıyla merasimle açılmış.

Muğla soğuk hava depoları açıldı mı Haberi

Muğla soğuk hava depoları açıldı mı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde yapımı tamamlanan soğuk hava depoları düzenlenen törenle açıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi programı kapsamında yapılan tesislerin açılış töreni Muğla Valisi Amir Çicek’in katılımı ile Ortaca ilçesinde gerçekleştirildi. Törene, Muğla Valisi Amir Çiçek’in yanı sıra Muğla İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Muğla İl Tarım Müdürü Nazif Ekici, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve çok sayıda davetli katıldı.


Amaçlarının Bakanlığın uyguladığı hibe projesini daha fazla müteşebbise duyurarak modern tesisler kurmak olduğunu belirten İl Tarım Müdürü Nazif Ekici, bakanlık tarafından verilen desteklerin devam edeceğini ifade etti.


Tarımın en az turizm kadar önemli bir sektör olduğunu vurgulayan Muğla Valisi Amir Çiçek, ‘’iki sektöründe en iyi durumda olması için gereken ne ise yapılacaktır....