02 / 05 / 2024

muğla sutkı koçman üniversitesi ağız ve diş sağlığı merkezi ne zaman açılacak

muğla sutkı koçman üniversitesi ağız ve diş sağlığı merkezi ne zaman açılacak

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi' nin prefabrik ek poliklinik binası ile 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezinin ihale sözleşmesi yapıldı. İhaleyi Magnesia Yapı İnşaat firması kazandı...

Muğla Alavara Koyu yapılaşmaya mı açılıyor?

Muğla’da Alavara Koyu’nun sit derecesi düşürüldü. Alınan karar, bölgedeki doğal hayatı olumsuz etkileyecek, yapılaşmanın önü açılacak. Çevreciler imza kampanyası başlattı.

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

Muğla'da öğrenciler yüksek kira fiyatlarına karşı sokakta!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri, üniversitenin yer aldığı Kötekli Mahallesi'nde kira fiyatlarının yüksek olmasını protesto etti.

Lale Manço’nun Muğla'daki evi viraneye döndü!

Lale Manço'nun Muğla’nın Akyaka ilçesindeki villası harabeye döndü. Manço'nun terk ettiği evi, viraneye döndü.

Muğla Teknopark için imzalar atıldı!

Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliğiyle Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde oluşturulan Muğla Teknopark A.Ş.'nin yönetim kurulu Haziran ayında yapılan toplantıda belirlenmişti. 11 kişilik yönetim kurulunun ardından şirket ortakları da noter huzurunda yapılan ana sözleşme imzası ile Teknopark A.Ş.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yüzde 88'i tamam!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi M Kapısı karşısına yapılan ve tamamlananınca Tıp Fakültesi Hastanesi olarak hizmet verecek olan Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatının yüzde 88’i tamamlandı.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

Muğla Mesudiye ve Palamutbükü'ne yeni imar yolu!

Muğla’nın Datça İlçesi’nde yer alan Palamutbükü Mevkisi ile Mesudiye Mahallesi imar planına kavuşuyor. 26 yıldır plansızlık yüzünden çarpık yapılaşmanın yaşandığı Palamutbükü ve Mesudiye yeni imar planı ile göz dolduracak.

Muğla Sıtkı Koçman Araştırma Hastanesi yıl sonunda tamamlanacak!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. 2016 yılının sonunda tamamlanması beklenen hastane inşaatında fiziki gerçekleşme oranının yüzde 65 olduğunu açıklandı.

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi!

TOKİ Muğla Yatağan Konutları kura tarihi belli oldu. Ödeme koşulları kapsamında 240 aya varan vade uygulanan projede 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuru koşulları!

Muğla Yatağan TOKİ Konutları için 500 TL başvuru ücreti talep ediliyor. Projede daire fiyatları 89 bin 500 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuru koşulları...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi teknoloji geliştirme bölgeleri belirlendi!

Bazı Alanların Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak tespit edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Amir Çiçek Muğla'daki sağlık yatırımlarını anlattı!

MUĞLA Valisi Amir Çiçek, Menteşe ilçesinde inşaatlan devam eden 40 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

muğla sutkı koçman üniversitesi ağız ve diş sağlığı merkezi ne zaman açılacak Haberi

muğla sutkı koçman üniversitesi ağız ve diş sağlığı merkezi ne zaman açılacak


Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin prefabrik ek poliklinik binası ile 40 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezinin ihale sözleşmesi yapıldı. 14 firmanın katıldığı ihaleyi, en uygun teklifi veren Magnesia Yapı İnş. San. Ltd. Şti. kazandı. 350 gün içinde tamamlanması planlanan binalar, 10 milyon 519 bin liraya mal olacak. 500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi'nin ihalesininse yarın yapılacağı belirtildi.


Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, yaptığı açıklamada 7 bin 852 metrekarelik kapalı alana sahip olacak modern binanın, 17 Aralık 2013 tarihinde ihalesinin yapıldığını söyledi. Ağız ve diş sağlığı merkezinin, hastane kampüsü içinde, acil servisin yan tarafında bulunan otopark üzerinde yapılacağını belirten Dr. Tekin, "Ek poliklinik binası ise eski acil tarafında, hastanenin iş ocağının bulunduğu alana yapılacak. İş iki...