05 / 05 / 2024

Muğla tesis projeleri

Muğla tesis projeleri

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 'nce yapımına başlanan 25 'ten fazla spor tesisinin büyük kısmının tamamlandığı bir kısmının da bitme aşamasına geldiği bildirildi.

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Muğla Fethiye'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ’den Muğla’ya 594 milyon TL'lik yatırım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin Muğla'da hayata geçirdiği projeleri inceledi.

Muğla Kayacık Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Muğla Dalaman Belediyesi'nce Kayacık Sahiline yapılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesisin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda katkı yapacağı açıklandı.

Muğla kıyılarının imar planı için imza kampanyası!

Muğla Çevre Platformu, 50 bin dönüm 1’inci derece doğal SİT alanını günü birlik tesis yatırımlarına açan rapora karşı imza kampanyası başlattı.

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

Muğla Datça'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla Datça Mal Müdürlüğü, İskele Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Günü Birlik Tesis Alanı imarlı arsanın satış bedeli 7 milyon 8 bin TL olarak belirlendi.

Muğla'ya Dini ve Kültürel Tesis ile TOKİ konutları yapılacak mı?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kurulacağı açıklanan Dini Tesis ve Kültür Merkezi ile Karaova'da yapılması planlanan TOKİ konutlarına yönelik tepkiler devam ediyor.

Muğla arıtma tesisi yıkılacak!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde çocuk parkı ve mesire alanı yapılması amacıya terk edilen alana, usulsüz şekilde arıtma tesisi yapıldığı ortaya çıktı. 3 milyon 144 bin TL harcanan tesis için yıkım kararı verildi.

Muğla Büyükşehir'den Datça'ya halı saha!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından Datça İlçesi Cumalı Mahallesinde yapımı tamamlanan halı saha ve tesis, Datçalı vatandaşların hizmetine sunuldu.

Muğla Pina yarımadasında yapılan otele CHP'den tepki geldi!

Muğla'nın Güllük Körfezi'nde yer alan Pina yarımadasındaki otel inşaatı devam ederken, bölgede ağaçlandırma yerine turistik tesis yapılmasına CHP'den tepki geldi.

Muğla Kızkumu Plajı'ndaki kaçak tesis yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Kızkumu Plajı ' ndaki tesis, kaçak olduğu gerekçesiyle belediye tarafından yıkıldı.

Muğla’nın çevre koruma projeleri Fransa’da tanıtıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, her yıl iklim değişikliği politikaları ve yaklaşımları üzerine Fransa’da düzenlenen ‘Bölgesel İklim Enerji Planları’ konferansına katıldı.

Muğla tesis projeleri Haberi

Muğla tesis projeleri


Muğla İl Müdürü Bekir Çeker, "Alternatif turizme yeni bir soluk getireceğiz. İl genelinde 1 stadyum, 8 spor salonu, 5 gençlik merkezi, 1 yüzme havuzu, 3 sentetik yüzeyli futbol sahası, 4 futbol sahası soyunma odası, 2 tribün yaptık" dedi. 


Habertürk...