30 / 04 / 2024

muğla tuğla fabrikası

muğla tuğla fabrikası

Manisa İli Turgutlu İlçesi'nde yer alan Peksan Tuğla Fabrikası Turgutlu İcra Dairesi tarafından 6 Temmuz 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Karşılanamayan konut ihtiyacı Muğla'daki ev fiyatlarını yükseltiyor!

Hepsiemlak Ekim 2021 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye'de ortalama metrekare fiyatı en pahalı il 10 bin 167 TL ile Muğla olarak gerçekleşti. Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan ve Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Ömer Yetgin, bölgedeki emlak sektörüne ilişkin konuştu.

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

Süleyman Girgin'den Muğla Cennet Koyu'na yapılması planlanan projeye tepki!

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Cengiz Holding’in Cennet Koyu için inşa etmeyi planladığı projeyi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a sordu. Girgin, “Halk bu projenin hiçbir yerinde yok. Ne belediyeye soruluyor, ne de vatandaşa. Bu proje iptal edilmedir” diye konuştu.

Mürsel Alban'dan Muğla Akyaka imar planları tepkisi!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Akyaka'da yerel yönetimlerin görüşlerini alınmadan yapılmak istenen planının uygulanamayacağını söyleyerek, “Siz, buraları yeniden planlıyorsunuz ama Akyaka halkının görüşünü aldınız mı? Akyaka'nın nasıl oluştuğundan bilginiz var mı?” dedi.

Muğla Milas Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

500 yataklı Muğla Devlet Hastanesi’nin de aralarında bulunduğu 33 tesisi Muğla'ya kazandırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''100 yataklı yatağan Devlet hastanesinin yapımı devam ediyor. Milas’taki hastaneyi bitirmek üzereyiz'' diye konuştu.

Elazığ tuğla fabrikasının yıkımına başlandı!

Elazığ’da 66 yıldır hizmet veren ve ömrünü tamamlayan tuğla fabrikasının yıkımına bölgede yol çalışması yapılacağı için başlandı. 

Muğla'da 388 milyon TL'lik 20 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Muğla'da temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, "Bugün 388 milyon liraya mal olacak 20 tesisin temelini atıyoruz'' şeklinde konuştu.

Mesa Mesken Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın mı alacak?

Mesa Mesken, İstanbul Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın almak için harekete geçti. Süperates Tuğla Fabrikası'nı satın almak için görüşmelerini sürdüren firma, 46 bin 560 metrekarelik alana rezidans ve konut projesi yapmayı planlıyor.

MESA Ayazağa Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine konut yapacak!

Mesa Mesken Sanayi A.Ş., İstanbul Maslak Ayazağa bölgesinde yer alan Süperateş Fabrikası'nı satın aldı. Mesa, Ateş Tuğla Fabrikası arazisine yapacağı projeyi minimum iki yıl içerisinde başlayacak.

Mesa Mesken Maslak Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı!

Mesa Mesken, Maslak Ayazağa'da yer alan Süperateş Tuğla Fabrikası'nı satın aldı. Mesa Mesken 35 bin metrekarelik Ateş Tuğla Fabrikası'nın yerine markalı konut projesi yapacak...

Muğla'ya gelen turist sayısı yüzde 5 azaldı!

İstanbul ve Antalya'dan sonra Türkiye'nin en fazla turist ağırlayan ili Muğla'ya 7 ayda 1 milyon 653 bin 47 turist giriş yaptı. Geçen yıl aynı dönemde Muğla'ya 1 milyon 745 bin 989 turist girişi olmuştu.

Manisa Peksan Tuğla Fabrikası 9 milyon TL'ye satılıyor!

Manisa İli Turgutlu İlçesi'nde yer alan Peksan Tuğla Fabrikası Turgutlu İcra Dairesi tarafından 6 Temmuz 2015 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

muğla tuğla fabrikası Haberi

muğla tuğla fabrikası

Manisa İli Turgutlu İlçesi'nde yer alan Peksan Tuğla Fabrikası Turgutlu İcra Dairesi tarafından 9 milyon TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacak.


Fabrikanın çevresinde Meram Blok ve Çaylak tuğla fabrikası bulunuyor. Ayrıca Kemalpaşa-Ankara İzmir Devlet yolu Kenarına yapılan ve parselin kuzey sınırına komşu olan alışveriş merkezi kipa bulunuyor. 


Parsel içerisinde yazıhane binası, 2 Adet 22 gözlü fırın ve çelik -apaştı sayalar, ahşap makaslı ve betonarme taşıyıcılı üretim ve kurutma sayaları bulunmakta Fa-fabrika alanı içerisinde kalan tüm çelik makaslı sayaların çelik çatıları ve üzerindeki çatı örtüleri alınmıştır. Fabrika alanı içerisinde kalan ahşap sayalar ise kiremitleri alınmış ahşap makasları ve aşıkları göçmüş ve alınmış vaziyettedir.Meram bloğa bitişik sınırda Prefabrik taşıyıcılı Makine bakım dairesi depo-tamir atölyeleri, iki katlı yatakhane ahşap çatılı saya...