01 / 05 / 2024

muğlada broşür dağıtılıyor

muğlada broşür dağıtılıyor

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçeleri Bodrum, Datça, Marmaris ile Fethiye’de yerli ve yabancıların mülk edinirken korsan emlakçılar tarafından dolandırılmalarının önüne geçilmesi için bilgilendirici broşürler dağıtılmaya başlandı

100 bin taşerona kadroda son durum! Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

100 bin taşeronu yakından ilgilendiren düzenleme için Meclis'ten yapılacak son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Peki 100 bin taşerona kadroda son durum ne? Taşerona kadro görüşmeleri başlıyor mu? 

Ziraat Bankası Bankart'ı olanlar acilen baksın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!

Ziraat Bankası, yeni kampanya duyurusu yaptı! Bankart'ı olanlar hemen göz atsın! 2.000 TL dağıtılıyor! Ancak bazı şartları karşılamanız gerek!..İşte ayrıntılar...

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

KastaMall 23 Nisan'da açılıyor!

Aras GRUP Kasproje Yatırım A.Ş.'nin yatırımını yaptığı, Batı Karadeniz Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi unvanına sahip KastaMall, 23 Nisan'da açılıyor. KastaMall’ın bünyesinde bulunan AVM, Rezidans ve Dedeman Otel bölgeye ayrı bir değer katacak...

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 25 Kasım'da başlıyor.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük otoyol projesi olan İstanbul- Bursa - İzmir otoyolu 29 Ekim 2019'da açılıyor.

Antalya Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Gündoğmuş Kültür Merkezi açılıyor. Kültür merkezi, 5 yıldızlı otel konforundaki misafirhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve diğer donatıları ile kentin önemli bir eksiğini de gidermiş olacak.

Emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm gayrimenkuller için ödenen emlak vergisinde 2. taksit dönemi geldi. 2018 yılı emlak vergisi 2.taksit ödemeleri 1 Kasım'da başlıyor...

Azerbaycan RECEXPO Fuarı 22 Kasım'da başlıyor!

Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Emlak Fuarı RECEXPO, 22 Kasım'da başlıyor. 24 Kasım'a kadar devam edecek fuar, gayrimenkul sektörünün temsilcilerini bir araya getirecek.

Alaçatı'ya milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor!

İzmir’de yazlık sektöründe Çeşme'ye yeni rakip çıktı. Alaçatı’da milyon dolarlık turizm yatırımları yapılıyor.

Muş'taki tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi, tarihi çarşıda sağlıklaştırma çalışmalarına başlıyor.

IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor!

Kartal Anatolium AVM’de yer alan IKEA Kartal 19 Nisan'da açılıyor. Bu yeni mağazasıyla IKEA Türkiye’nin satış alanı toplam 170 bin metrekareye ulaşacak..

muğlada broşür dağıtılıyor Haberi

muğlada broşür dağıtılıyor


Muğla Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ve Emlak Müşavirleri Derneği tarafından, yerli ve yabancıların mülk edinirken zor durumda kalmaması için broşür bastırıldı. 10 bin adet bastırılan broşürler, başta havaalanları olmak üzere turizm büroları, kahvehaneler, cadde ile sokaklarda dağıtılmaya başlandı. 


Vergi ödemeyen korsan emlakçıların kayıt dışılığa yol açtığını belirten Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ziya Ercan şunları söyledi:


Yabancılara mülk satışının 2003 yılında yeniden düzenlenmesinin ardından Türkiye’de mülk edinmek isteyen çok sayıda yabancı, tercihini ilçelerimizden yana kullanmaya başladı. Sahte belgelerle tapu düzenleyen korsan emlakçılar çok sayıda kişiyi mağdur etti. Bu kişilerin sayısı yasal olanları ikiye katladı. Hiçbir kurumsal yapıya sahip olmadıkları için yaptıkları iş karşılığında vergi ödemeyen bu kişiler, sektörde kayıt dışılığa ve kuralsızlığa yol açtı. İl genelinde vergisini düzenli ödeyen, işini doğru yapan...