19 / 05 / 2024

muğlada deniz kirleten fabrika cezası ne kadar

muğlada deniz kirleten fabrika cezası ne kadar

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, bu yılın ilk dokuz aylık döneminde çevre kirliliğine sebep olan işletmelere toplam 3 milyon 950 bin 975 liralık cezai işlem uygulandığı bildirildi....

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

İstanbul'da deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş!

İstanbul'da günümüzde arsa fiyatları zirveyi görürken 1941 yılında deniz gören arsanın metrekare fiyatı 40 kuruşmuş...

Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022! 

Mega kent İstanbul’un marinalı tek kasabası Deniz İstanbul projesi  1.500 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Peki Deniz İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Deniz İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Deniz İstanbul fiyat listesi Eylül 2022!

Halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011'de  müjdelediği mega kent İstanbul’u içinden iki deniz geçen bir kente dönüştürecek olan Kanal İstanbul ülke gündeminden düşmüyor. Peki halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

Deniz GYO Bodrum parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz GYO'nun "Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 929 ada 3 parsellerde" geliştirilen gayrimenkul projesine ait Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Deniz GYO Le Chic Bodrum projesindeki otelin işletmesini devretti!

Deniz GYO'nun Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, Asarlık Mevkiinde Ataman Turizm ve Ticaret A.Ş. ile ortaklık geliştirilmekte olduğu Le Chic Bodrum gayrimenkul projesi dahilinde yer alan otel kompleksi "Kaya Palazzo" lisansı ile işletmeye verdi.

Deniz GYO Bodrum projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla İli, Bodrum İlçesi, Eskiçeşme Mahallesi, 928 ada 2 ve 5 parseller ile 929 ada 2 ve 3 parsellerde yer alan projenin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı....

Deniz GYO Bodrum'daki gayrimenkulün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Deniz GYO Muğla İli, Bodrum İlçesinde geliştirilen gayrimenkul projesi yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Deniz GYO Bodrum projesini büyütüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Muğla'nın gözde ilçesi Bodrum'da Ataman Turizm ile hayta geçireceği yeni projesini genişletmek için komşu parseli almak istiyor. Firma bu kapsamda görüşmeler yapıyor.

Deniz GYO Bodrum projesinde imzalar atıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Bodrum'da gayrimenkul projesi geliştireceğini geçtiğimiz hafta KAP'ta duyurmuştu. Proje için imzalar atıldı. Deniz GYO Bodrum projesinin arsa değeri 54 milyon 572 bin TL olarak açıklandı.

Deniz GYO Bodrum'da yeni proje hayata geçirecek!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO'nun Muğla'da gayrimenkul projesi geliştireceğini açıkladı.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

muğlada deniz kirleten fabrika cezası ne kadar Haberi

muğlada deniz kirleten fabrika cezası ne kadar


Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, bu yılın ilk dokuz aylık döneminde çevre kirliliğine sebep olan işletmelere toplam 3 milyon 950 bin 975 liralık cezai işlem uygulandığı bildirildi. Denetimlerde en yüksek ceza 3 milyon 137 bin 189 lirayla denizi kirleten işletmelere kesilirken onu 786 bin lirayla gürültü kirliliği, 27 bin 786 lirayla egzoz emisyon pulu olmayan arabalar takip etti.


Çevre ve Şehircilik İl Müdürü İlker Uğur, Türkiye sıralamasında en fazla ceza kesilen iller arasında Muğla'nın ikinci olduğunu söyledi. Eğlence mekânlarını yaz sezonunda mercek altına aldıklarını, denetimlerde gürültü yapan işletmelere yüksek miktarlarda idari para cezası uygulandığını ifade etti. Uğur, "Gürültü denetimleri, ekiplerimiz tarafından akşam 19.00'dan başlayıp sabah 07.00'ye kadar devam ediyor. Denetimlerde gürültü seviyesini ölçen aletlerle gezen arkadaşlarımız, mekânlara toplam...