05 / 05 / 2024

Muğlada en çok konut satışı

Muğlada en çok konut satışı

TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi Muğla Konut Satış istatistiklerini yayımladı. Konut satışlarında Bodrum birinci sırada yer alırken onu Fethiye, Milas, Menteşe, Marmaris takip ediyor.

2023’ün en çok kazandıranları! Altın mı, dolar mı, arazi mi, borsa mı, konut mu?

Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2023’ün en çok kazandıranlarını yazdı. İşte Borsa Filozofu'nun o paylaşımı...

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Benzin, motorin, LPG'de 4 TL'lik dev indirim geliyor mu? Akaryakıtta şok gelişme! BP, Opet, PO 8 Mart 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda sık sık değişen benzin, motorin ve LPG fiyatları sürücüler tarafından sık sık araştırılıyor. Benzin, motorin, LPG'de 4 TL'lik dev indirim geliyor mu? Akaryakıtta şok gelişme! BP, Opet,Total 8 Mart 2023 fiyat listesi 

Altın mı, dolar mı, euro mu? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Temmuz ayında en çok ne kazandıran ve kaybettirenler

Açıklanan TÜİK verilerine göre; temmuz ayında tüketici enflasyonu ile spesifik ele alındığında en yüksek reel getiri % 2, 50 oranında Devlet İç Borçlanma Senetleri'nde oldu. Peki, yatırımcısına en çok kaybettiren emtia ne oldu? İşte detaylar…

Türkiye'nin en çok konut satılan bölgesi oldu!

Merkez Bankası’nın Ekim 2020 Türkiye Konut Fiyat Endeksi’ne (KFE) göre, konut fiyatlarında son bir yılda yüzde 41.8’lik artış ile Batı Akdeniz Bölgesi, Türkiye’de en çok artış yaşanan bölge olarak açıklandı. İkinci sıraya yüzde 39.6’lık artışla Aydın-Denizli- Muğla bölgesi yerleşti. 

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Yabancılar konutta en çok Muğla'yı tercih ediyor!

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ziya Ercan, yaptığı açıklamada, Muğla'nın yabancıların mülk edinme ve kiralamada en çok ilgi gösterdiği yerlerden olduğunu söyledi.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak!

Enerji tüketimi en çok ulaştırmada artacak. Türkiye'de 2030 itibariyle enerji tüketiminde payını en çok artıran sektör ulaştırma olacak. Sektörün nihai enerji tüketimindeki yüzde 20’lik payı yüzde 25’e çıkacak.

Muğlada en çok konut satışı Haberi

Muğlada en çok konut satışı

TÜİK Denizli Bölge Müdürlüğü 2015 yılı OcakHaziran dönemi Muğla Konut Satış istatistiklerini yayımladı. 


Ortaca ve Dalaman'da %4 oranlarıyla düşük yüzdeler gözlemlenirken Köyceğiz'de bu oranın %1'i bulmadığı görülüyor. Sıralamada Bodrum birinci sırada yer alırken onu Fethiye, Milas, Menteşe, Marmaris takip ediyor.

TÜİK Denizli Bölge Müdürü Ali İhsan Yiicedağ tarafından 2015 yılı Ocak-Haziran dönemi Konut Satış İstatistikleri çerçevesinde verilen bilgiye göre, 2015 yılının ilk altı ayında; Muğla ilinde 8 414 konut satış sonucu el değiştirdi. Muğla ilinde 2015 yılının ilk altı aylık döneminde satılan 8 414 konutun %31.65"i (2 663 konut) Bodrum ilçesinde satılmıştır. Bodrum'dan sonra en fazla konut satışı 1 546 (% 18.37) konut ile Fethiye ve 1 535 (% 18.24) konut ile Milas ilçesinde gerçekleşmiştir. 


En az konut satışının gerçekleştiği ilçeler ise...