30 / 04 / 2024

muğlada icralık gayrimenkul fiyatları

muğlada icralık gayrimenkul fiyatları

Muğla İli Bodrum İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 330 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Muğla Defterdarlığı'ndan satılık 5 adet gayrimenkul: 9 milyon 491 bin TL!

Muğla Defterdarlığı Muğla'nın 3 farklı köyünde 5 adet gayrimenkul satıyor. Gayrimenkullerin toplam bedeli 9 milyon 491 bin 28 TL olarak belirlendi. Gayrimenkuller Akçaova Köyü,Salihpaşalar Köyü ve Karşıyaka Mahallesi'nde yer alıyor.

2022'nin ilk yarısında 38 ilde 186 otel icralık oldu! 

İcralık otellerin şehirlere göre dağılımında 47 işlem ile Muğla ilk sıraya yerleşti. Otellere gerçekleştirilen toplam icra işlemlerinin ilçelere göre dağılımında 32 otel ile Bodrum zirvede oldu. şte icralık otellerle ilgili tüm ayrıntılar...

Muş Merkez'de 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de bulunan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi kuruldu!

Mien Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Aracılık Proje Danışmanlık Gıda Turizm Hizm.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kipsöz tarafından kuruldu.

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçatı Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Tüni tarafından kuruldu.

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe boztemir ve Mahmut Boztemir ortaklığında kuruldu.

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Majid Alsabag tarafından kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Keklik tarafından kuruldu.

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç tarafından kuruldu.

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Kylie Jenner'ın bir senede yaptığı gayrimenkul harcamaları ortaya çıktı. Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder bir senede 40 milyon dolarlık gayrimenkul harcaması yaptı...

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Torun tarafından kuruldu.

muğlada icralık gayrimenkul fiyatları Haberi

muğlada icralık gayrimenkul fiyatları

Muğla İli Bodrum İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 2 milyon 330 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle Bodrum 1. İcra Dairesi tarafından 7 Temmuz 2014 günü saat 15:30'da gerçekleşecek.

İlanın detayı için tıklayın

İlanın detayı için