18 / 05 / 2024

Muhammad Rafiqu Lakhani

Muhammad Rafiqu Lakhani

Amntwo Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Alessandro Celano, Muhammad Rafiqu Lakhani tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi'nde kuruldu.

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pak Delta Dış Ticaret Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Khan ve Taj Muhammad ortaklığında kuruldu.

Mt Pvt İnşaat Ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mt Pvt İnşaat Ve Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Ali tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Star Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ifra Shaukat ve Muhammad Umar ortaklığında kuruldu.

Gamlik İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu! 

Gamlik İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Q.B. Talha tarafından kuruldu.

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ascent Reality Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad W.U. Hassan ve Syed Ahsan Iftıkhar ortaklığında kuruldu.

Worthy Real Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Worthy Real Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad I. Javed tarafından kuruldu.

Mudaraba Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Mudaraba Emlak Limited Şirketi bugün Şişli'de Muhammad Abbas tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Muhammad Rafiqu Lakhani Haberi

Muhammad Rafiqu Lakhani

Amntwo Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Alessandro Celano, Muhammad Rafiqu Lakhani tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Amntwo Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Türkiyede gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek, gayrimenkul üzerinde sınırlı ayni hak tesis etmek ve bu gayrimenkullere ilişkin kira ve hizmet sözleşmesi yapmak ve bunun yanı sıra Şirketin olağan faaliyeti olarak gelir getiren gayrimenkule ve imar projelerine, mevcut ve yürürlüğe girecek yasal düzenleme ve ithalat-ihracat rejimleri çerçevesinde yatırım yapmak. Şirket, amacını gerçekleştirmek için gayrimenkul satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir ve bunlar üzerinde her türlü ayni ve şahsi hakları kurabilir, ipotek tesis edebilir, kaldırabilir. Şirket, gayrimenkuller üzerinde irtifak hakkı, intifa hakkı, sükna hakkı, takyidat tesis edebilir ve şirket gayrimenkulü...