28 / 04 / 2024

Muhammed Enes Talas

Muhammed Enes Talas

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Muhammed Enes Talas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım 'da İstanbul İl'i, Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 208 Sokak 'ta kuruldu.

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Avk Müteahhitlik İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avk Müteahhitlik İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Kaya tarafından kuruldu.

Türken Vakfı, Muhammed Ali'nin çiftlik evini satın aldı!

New York merkezli Türken Vakfı, 2016'da yaşamını yitiren dünyaca ünlü boksör ve ırkçılık karşıtı Müslüman aktivist Muhammed Ali'nin Michigan'daki çiftlik evini satın aldı

Muhammed Avcı: Rize'de kentsel dönüşüm başlamalı!

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Muhammed Avcı, katıldığı canlı yayın programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Talas'a yeni sağlık tesisi kazandırıldı!

Kayseri'nin Talas ilçesinde belediye ve hayırsever Kirazgiller Ailesi tarafından inşa edilen Fatma Kirazgiller Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kayseri'nin hayırseverleri Talas'ta eğitim binaları inşa ediyor!

Kayseri’ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Kamçı, arsa sorununa rağmen hayırseverlerin Talas'ta eğitim binaları inşa ettiğini söyledi.

Enes Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Duran tarafından kuruldu. 

Talas'ta kentsel dönüşümün önü açıldı!

Talas Belediyesi tarafından daha önce ilçe merkezini kapsayan ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, şimdi de kentsel dönüşümün ve yukarı mahallelerin yer aldığı ikinci etap imar revizyonu çalışmaları yapılıyor.

Kayseri Talas’ta ikinci etap imar çalışmaları başladı!

Kayseri Talas Belediyesi tarafından ilk etap imar planı revizyonunun tamamlanmasının ardından, ikinci etap imar revizyonu çalışmaları başladı.

Kayseri Talas’ta yapılandırmadan 2.5 milyon TL'lik gelir!

Emlak ve çevre temizlik vergisi dahil bazı vergi borçlarının yapılandırma başvuru süreci dün sona erdi. Kayseri Talas’ta borçların yeniden yapılandırılması kapsamında 2.5 milyon TL'lik gelir elde edildi.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talaslıların sabırsızlıkla beklediği Talas Sosyal Yaşam Merkezi’ni yakında hizmete açacak. 

Elmalı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ‘Elmalılı Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi’ni törenle hizmete açtı.

Enes Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alan tarafından kuruldu. 

Muhammed Enes Talas Haberi

Muhammed Enes Talas

Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi, Muhammed Enes Talas tarafından 100 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 208 Sokak'ta kuruldu.


Anadolu İnşaat Yatırım Limited Şirketi iş konusu; 1-Şehircilik, mimarlık, dekorasyon, inşaat mühendisliği, elektrik mühendisliği, makine mühendisliği,jeoloji mühendisliği, çevre mühendisliği ve peyzaj ile ilgili her türlü resmi ve özel kişi ve kurumların projelerinin yapılması, uygulanması tadilatı, metrajının,keşfinin,hak edişinin ve kesin hesabının çıkarılması veya bu projelerin tümünün veya bir kısmının sair şahıslara veya kuruluşlara yaptırılması,bu projelerin uygulanması için idari ve kontrollük müşavirlik hizmetlerinin yapılması veya yaptırılması, 2-Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel bina inşaatı, arsa karşılığı inşaat yapmak,taahhütte bulunmak,yaptığı özel inşaatları bağımsız bölümler halinde tek tek veya toptan satmak, ihaleleri başkalarına devretmek,taahhütlerde bulunmak,teminatlar yatırmak,gerektiğinde bu teminatları geri çekmek...